Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

HGS Sistem Hatası Ve Çözülmeyen Sorunlar

Hakkı
29 Ağustos 2024 18:20

Uzun süredir her hafta sonu, hemen her cuma günü ve yaklaşık aynı saatlerde İzmir Karaburun gişelerinde, geçmediğim halde hesabımdan geçmişim gibi kesinti yapılıyor.
Konuyu çağrı merkezi temsilcisi ile görüştüm. Dosya açtı ve geriye dönük incelenecek dedi. Ayrıca e-mail adresinden de şikayet oluşturmamı tavsiye etti. Onu da yaptım. Birkaç hafta sonra e-mail yoluyla bilgilendirme geldi ve sistemsel hata olduğu belirtilerek hepsinin hesabıma iade edildiği bildirildi.
Kontrol için HGS hesabıma girdiğimde geçmiş ücretlerin iade edildiğini, ancak bu arada geçmediğim halde yeni olarak 2 geçiş ücreti daha kesildiğini gördüm. Para iadesi yapılmış, ancak sorun çözülmemiş ve aynı hata ve kısır döngü devam ediyor.
CİMER'e başvurdum, sırf cevap yazmış olmak için ucu açık, yuvarlak cümleler ile konu geçiştirildi. İnceleme tamamlanıp, para iadesi yapılmıştır demişler. Kardeşim aynı kesintiler yeniden devam ediyor; sorunu tespit edip düzeltin diyorum, yazıma cevap yok. Çağrı merkezi temsilcisine benim yerime geçen hep aynı araç ise plakasını verin, plaka kopyalama mı var?, mevzuata uygunsuz plaka mı var da sisteminiz sürekli benim plakamı okuyor, ben o kişiye ulaşayım diyorum, bildiremeyiz diyor. Siz iletin diyorum; bana siz şikayet e-maili oluşturun diyor. Yazdım ama geciştiriyorlar diyorum, cevap yok.
Sürekli geçen vatandaşı da anlamıyorum, yahu hiç mi merak etmiyorsun, ben sürekli geçiyorum ama HGS ücreti yansıtılmıyor, hesabımdan kesilmiyor diye merak etmiyor!
Şimdi yine 2 geçiş ücreti daha kesilmiş, yine e- mail attım, cevap bekliyorum. 08504606060 numaralı çağrı merkezini arıyorum, bu defa onu açan da yok, sürekli müzik dinletiyorlar.
Sorunun kalıcı olarak düzeltilmesini bekliyorum!
H**** T*****, 45DR813.

Şefik
28 Haziran 2024 23:27

Süer
22 Ekim 2024 15:10
Hatalı HGS Geçişleri Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Mehtap
13 Ekim 2024 20:45
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

HGS Kullanılmayan Otoyol Ücretleri

Bilal