Arda sonuçtan hiç memnun değil

HGS Borcu Görünmüyor, 10 Kat Ceza Tehdidiyle Karşı Karşıyayım

Arda
24 Aralık 2024 16:20

16 CSB 54 plakalı araç sahibiyim. 29.11.2024 tarihinde Uludağ Milli Parkı'na çıktım. Aracımda HGS olmadığı için ihlali geçiş yapmak zorunda kaldım. Sürekli olarak Karayolları HGS ödeme ve E-Devlet HGS borç sorgulama, Milli Park Geçiş Sorgulama sayfalarını kontrol ettim, ancak kesinlikle herhangi bir borcum gözükmedi. Borcum çıkmadığı için ihlali geçişimden 1 hafta sonra PTT'ye gittim. Oradaki görevli, sistemden göremediğini, HGS alıp HGS'deki bakiyeden çekeceğini söyledi. Ben HGS'yi aldıktan sonra yaklaşık 2 hafta kontrol ettim, bakiyem olduğu halde hiçbir nakit çekim işlemi gerçekleşmedi ve yine öğrendim ki ödemeyenler için 10 katı ceza geri ödemesi yapılacağını duydum. PTT'yi aradıktan sonra dediler ki sistemde bir sıkıntı vardır, o tarihte kimsenin geçişleri görünmüyor, mail çekmeniz gerekiyor dediler. Ben sistemde borcumu göremiyorum. Ödeme yapmak istiyorum ama sistemde çıkmadığı için ödeme yapamıyorum. Ödeme yapmadığım için de 10 katı ceza uygulanacakmış. 29.11.2024 tarihindeki ihlalli geçişim sistemde gözükmediği için bunun sorumlusu ben değilim. Ben sorumlu olmadığım için 10 katı cezai işlemi kesinlikle kabul etmiyorum. Sistemde borcum gözüküp onun ödenmesini istiyorum. Kesinlikle 10 katı kadar cezayı kabul etmiyorum. Bunu belirtmek isterim.

Yasar
Yasar

Hakkimizi arayalım mahkemeye verelim

Orhan
Orhan

Aylardır HGS sistemi sakat bir sürü insan HGS yükleyip göremiyor hepsinin... Kasıtlı düzeltmiyorlar geçen İzmir otobanında 3500 TL ceza ödedim

[email protected](uludağ Milli Park HGS Borç)

Anil
20 Mart 2024 15:47
Hgsmilliparklar@ptt.gov.tr(uludağ Milli Park HGS Borç)

Uludağ Milli Parkı HGS Geçişinde Bildirimsiz Ve Yüksek Faizli Ceza Mağduriyeti

Bilal