Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

HGS Benzer Plaka Mağduriyeti

17 Temmuz 2024 15:34

Merhaba, son 1 senedir aracıma ait HGS den ben geçiş sağlamadığım halde ücret kesintileri yapılmakta. Konuyla alakalı 0850 460 60 60 müşteri hizmetlerine defalarca kayıt bıraktım. Son numarası farklı benzer bir tır plakasının geçişlerinin benim HGS me yansıtıldığını belirtiyorlar. Konuyla alakalı net bir çözüme ulaşamıyoruz. Dosya açıyoruz deyip bir işlem başlatılıyor fakat sonuca ulaşmıyor. Açık 2 adet dosya kaydım bulunmakta. Dosya numaraları 87864 ve 75629. 75629 numaralı dosya 05.06.2024 tarihinde oluşturulmuş. Çözüme ulaşmama nedeni ise Çok Tatil sürecinin olmasıyla alakalı deniliyor. Ben evimde otururken benzer plakadan dolayı senelerdir mağdur ediliyorum, çözüm de bulamıyorum muhatap da bulamıyorum. HGS etiket no 1119287124. Görüşme sağladığım müşteri temsilcisi tır plakasının altta kaldığı için çözüme ulaşmayacağını iletiyor. Konuyla alakalı desteklerinizi rica eder iyi çalışmalar dilerim

18 Temmuz 2024 09:22

Borç mesajları başladı yine, başkası gezsin plakanın son rakamı benziyor size yazılmış ücreti densin her seferinde. Üstüne cezayı da ben giyim. Nedenini sorduğumda da tır in plakası sizinkine çok benziyor kamera yanlışlıkla hep size yazmış densin. 50 gündür cevaplamadığınız dosya kayıtlarını 15 gün içerisinde kapatmaz bu durumu çözmezseniz mahkemeye başvuracağım.

20 Temmuz 2024 17:46

20.07.2024 tarihinde yine benzeri bir geçiş, aynı tır ve ücreti bana yansıtıldı. 88088 numaralı kayıt açıldı. Şu anda 2 dosya açık ve iade bekliyor. İşin para durumunu geçtim her gün adamın biri geçiş yapmış benim plakama ücret yansımış mi ceza gelecek mi diye beklemekten sıkıldım

05 Ağustos 2024 09:56

2 adet daha geçiş olmuş, aynı durum devam etmekte. 93315 numaralı yeni dosya açıldı. Açılıyor kapanıyor dosyalar fakat herhangi bir çözüm veya bilgilendirme maalesef hala yapılmıyor.

Sistem Hatası Nedeniyle HGS Borcum Silinmedi Ve Haksız Ceza Uygulandı

Ömer
06 Ekim 2025 11:32
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

PTT Klonlanmış HGS Satıyor

04 Ekim 2025 17:58

Süer
22 Ekim 2024 15:10
Hatalı HGS Geçişleri Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

HGS Olmayan Plakaya Geçiş Ücreti İstiyor

Uğur