Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 13:10

Hexel marka kombi montajı yapıldı. Aradan yedi ay geçti ve üç defa servis geldi. Her geldiğinde farklı parçalar değiştirildi, şu an yine arıza yaptı. Dördüncü kez servis çağırmam oldu. Geldiler, baktılar ve diğerleri gibi kargodan parça beklenildiği söylendi. Yaklaşık altı gün geçti. Kargonun nereden geldiğini anlamıyorum. Ama Hexel markasını yerli üretim olduğu için tercih etmiştim, pişmanım. Servis zaten ilgisiz, ana müşteri temsilcisi kendi servisini arayamıyor, sorgulama yapamıyor.

22 Nisan 2024 18:19

Merhaba, yedek parça beklendiği söylendi ve bu parçanı yurt dışından geleceği söyleniyor ( ürün tamamen yerli üretim), 15 günü bulabileceği bildirildi. Mağduriyet üstüne mağduriyet. Benim yaşadıklarımı yaşamak istemiyorsanız : yerli üretim diye tutturmayın ve 3-5bin tl fazla verip Avrupa ürün alın

27 Nisan 2024 12:32

Merhaba Hexel servisinden geldiler kurulum hatalı dediler, servis kendi kurduğu kombiyi yanlış kurulum nedeni ile yedek parçayı garanti kapsamı dışına alacaktı, itiraz ettim. Yeni yedek parçalar bekliyoruz sorun hala çözülmedi.

Hexel Kombi İlk Açılımı İçin Servisin Gelmemesi

Hakan
20 Aralık 2023 13:31

Salih
16 Mayıs 2024 22:22
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Asla Hexel Kombi Alma Yalan Firması

Sinan