HepsiPay Hepsiburada Yüzünden Sonradan Taksit Kampanyasından Faydalanamadım.

HepsiPay Hepsiburada Yüzünden Sonradan Taksit Kampanyasından Faydalanamadım.
19 Ocak 2024 16:38

Hepsiburada üzerinden Vakıf kredi kartımla TV aldım fakat hepsipay de yer alan param vardı (2.703 TL). TV toplam tutarı 23.165 TL tutarın 2703 TL si hepsipay bakiyeden düştü geri kalan 20.461 TL tutar vakıf kartımdan tek çekim olarak alışveriş yaptım (cüzdana yükleme değil). Fakat VakıfBank'ın sonradan taksit kampanyası kapsamında kredi kartımdan tek çekilen işlemi taksitlendirmek istediğimde ekstreye hepsipay cüzdan yükleme olarak yansıtıldığında taksitlendirme işlemine uygun değil olarak görülmekte. Ben kalan tutarı Hepsipay cüzdana yüklemedim kartımdan tek çekim olarak çekildi. Hepsiburada'nın kalan tutarı tek çekim gibi değil sanki cüzdana yüklenmiş oradan ürün alınmış gibi işlem yapmasından dolayı (kredi kartı dönem içinde hepsipay yükleme yazıyor) mağdur oldum faizsiz 5 taksite böleceğim alışverişi tek çekim olarak almış oldum. TV kargoya verildiği için iptal edemiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

hepsipay-hepsiburada-yuzunden-sonradan-taksit-kampanyasindan-faydalanamadim-1.pdf
19 Ocak 2024 16:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu çözümlemek adına ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla Hepsipay

19 Ocak 2024 17:09

26 Şubat 2024 12:49

03 Şubat 2024 12:23

HepsiPay Hepsiburada Alışverişimi Sonradan Taksitlendiremiyorum.

29 Mart 2024 11:58

29 Şubat 2024 01:04
Danış sonuçtan hiç memnun değil

Danış
22 Eylül 2023 09:04