Yonka Müzik Hepsijet Kargo Sorumsuzlukları Müşteri Mağduriyeti!

05 Temmuz 2024 15:49

Çalışmakta oldukları Hepsijet kargo firması, adrese gelmeden ürünün iptal etmeleri tarafımın aranmaması mağdur bırakılması. Bu durumu ekran kayıtları ile Yonka destek hattına bildirmeme rağmen ilgilenilmemesi Daha kargo gelmedi inşallah ürün geldiğinde eksiksizdir. Sipariş vermeden önce 2 kere düşünülmesini ve müşterilerini mağduriyeti ile ilgilenmeyen firma olarak aklımda kalacak. Umarım kargo bugün gelir gelmediği takdirde iptal etmek zorundayım. Umarım eksiksiz gelir Yonka müzik müşterilerini mağdur edecek bir izlenim sergilediği için şu an tedirgin ve düşünceliyim.

Not= Tarafıma ulaşamadıklarını söylüyorlar bana SMS geldiğinde hemen Hepsijet destek hattına ulaşıyorum. Yonka müzik'e bu durumu söylüyorum haber ediyorum hepsi ekte mevcuttur.

05 Temmuz 2024 15:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

05 Temmuz 2024 17:41

Burada 1 dakika sonra cevaplamak ile keşke çözülseydi problem. 12.21 den bu saate kadar çözülemeyen sorun. Gelmeyen kargo mağduriyet söz konusu halen devam etmektedir. Ürünün iptalini gerçekleştirdim. Sebebi Kargonun gelmemesi. Çözüm bulunamaması.

Çağla
29 Temmuz 2024 13:09
Hepsijet Eksik Adres Sebebiyle Aramıyor Ve İade Ediyor Ürünlerimi
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2025 22:05

03 Temmuz 2025 18:58
hepsijet-teslimatlarinda-bilgilendirme-eksikligi-ve-magduriyet-1.jpg
Canan sonuçtan memnun

17 Ekim 2023 11:53
"Yoğun çabalar sonucu gün içinde ürün teslim edildi. Teşekkürler..."

hepsiJET Kategorileri