Hepiyi Sigorta Kasko Mağdur Ediyor

31 Temmuz 2023 16:5916.256

06c***8 plakalı aracımızla 20.05.2023 tarihi saat 01:30 civarlarında Kırıkkale kaza yaptık, ölümden döndük. Polis ve sağlık ekipleri gerekli işlemleri yaptı. Hepiyi sigorta yol yardımdan çekici talep ettim, Kırıkkale'de anlaşmalı servislerinin olmadığını, Ankara Batıkent Auto King servisi çekmemizi söyledi. 20.05.2023 saat 03.55 aracı indirdik. Çekici ücreti için KDV dahil 1400 TL'sini ödeyeceklerini fazlasını karşılamayacaklarını bildirdiler. Kasko yaptırırken çekici ücretinin limitli olduğunu bana iletmediklerini yılda 4 defa çekici kullanma hakkım olduğunu dijipol.com'dan r*** hanım iletmişti. İlk şoku burada yaşadım. Yol yardımdan yetkili çekici için 2000-tl benim ekstra ödemem halinde gönderebileceklerini söyledi. Bu arada polis yolu trafiğe açmak için çekici çağırmıştı. Gelen çekiciye aracı yükledik. Çekici ile 3200-tl'ye anlaştık. Hepiyi yol yardımın önerdiğinden daha uyguna geldi. Hepiyi yol yardım yetkilisinin dediği Batıkent Auto King servisi sahasına yine yetkilinin söylediği şekilde fotoğraflarını çekerek indirdik. 3200-tl EFT yaptım. KDV dahil 1400-tl fatura kesip gönderdim ancak 65 gündür ödeme alamadım. Auto King servisi hafta sonu kapalı olduğu ve kaza raporunun e devlete düşmesi için 3-4 gün bekledim. Rapor, ehliyet, kimlik ve ruhsat fotokopilerini Auto King servisinden m***beye teslim ettim. Aracımdaki özel eşyalarımı aldım. Anahtarı teslim ettim. Kasko eksper gönderecek hasar tespiti yapılacak ve kasko firması sizi arayacak dediler ve ben oradan ayrıldım. Yaklaşık 70 gün geçmesine rağmen hepiyi sigorta şirketi dosyamı sonuçlandırmadı. Bizi çok mağdur ettiler. Ankara ekspertiz firması ile kendi aralarında git gellerle hala dosyamı bekletmektedirler. İkame araç Exper raporu çıkmadığı için vermediler. Bu süreçte market alışverişlerine, kızım iki gün YKS sınavına ve 10 gün memlekete komşunun aracı ile gittik geldik. Hala da bu şekilde devam ediyoruz. Dosyamın bir an önce sonuçlanması için hepiyi sigorta (08506656363) ve Ankara ekspertiz (0312****76) firmalarını onlarca kez aradım. Size dönüş yapacağız deyip ne bilgi veriyorlar ne de dönüş yapıyorlar. Bu sebeplerle size şikayet etmek zorunda kaldım.

21 Eylül 2023 17:57

Hepiyi sigorta 20 Mayıs 2023 tarihinden beri kaza dosyamı sonlandıramadı. Hatta bir karar bile veremedi. Bir onarım diyor bir pert diyor. Hiçbir resmi yazışma yapmıyor. Telefonla bir ekspere arttırıyor. Bir acenteye arttırıyor. Bir sovtaj firmasını arttırıyor. Kendi karar vermeye ekmiş bunlar karar verecekmiş. Onlarda Hepiyi karar verecek diyor. İşi tavuk yumurta durumunda oynamayı yeğliyor. Sakın sakın bulaşmayasınız.

31 Temmuz 2023 17:23 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Sn. İsmail T. Hep iyi olmamıza katkı sağlayacağına inandığımız görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz Şirketimize ulaşmış olup hassasiyetle incelenmesi için kayıt altına alınmıştır. Değerlendirmelerimiz sonucunda iletmiş olduğunuz iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Şirketimizle ilgili paylaşmak istediğiniz şikayet, öneri ve taleplerinizi "Yardım" menüsünden bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi / Şikayet Yönetimi

7 Ağustos 2023 09:56

Çağrı merkezi de aynı işi sonuçlandırmak için değil, müşteriyi nasıl daha çok sıkıntıya koymanın peşinde. Hepiyi değil

7 Ağustos 2023 10:00

Pert veya onarım kararı verilmeyen aracıma ödeme talimatı verildi ödeme yapıyoruz denildi. Mutabakat kiminle imzaladınız dedim. 5 dakikada üç kişi adı söylendi. Ortada mutabakat falan yok tabii ki. 80 gündür sonuç yok.

11 Ağustos 2023 18:17

Sn.İsmail T. İletmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda talebiniz tarafımızca incelenmiştir. İnceleme neticesinde süreçlerle alakalı bilgi tarafınıza aktarılmıştır. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

21 Eylül 2023 18:00

120 gün geçti başladığımız yerdeyiz. Bu nasıl hepiyi?!

13 Aralık 2023 21:56

20Mayıs 2023 te kaza yaptım. Aracımı hala teslim alamadım. Hepiyi değil mi? Uzak durun hepiyi kalın.

22 Aralık 2023 15:57

Allah sizin gibi şirketin belası versin. Hepiyi-DAİMAKÖTÜ

3 Ağustos 2024 12:50

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun 1 arabamı bu şirket üzerinden sigortaladım ama yorumlarınız dikkatimi çekti diğer arabalarımın sigorta ve kaskosunu yaptırmaktan vazgeçtim bu hafta yapacaktım tesadüf oldu bunu görmem geçmiş olsun umarım çözülür

Sigorta Şirketinin Dosya Aktarımı Gecikmesi Mağduriyet Yaratıyor

19 Ağustos 2025 12:021.571

26.07.2025 tarihinde Ankara’daki ikamet adresimde 2024 model Citroen C3 Aircross aracımla kaza yaptım. Kasko poliçem hep...

Hepiyi Sigorta İle Kâbus Gibi Kaza Süreci

20 Kasım 2024 09:537.153

Hepiyi sigortadan kaskolu aracımızla 30.10.2024 tarihinde karşı tarafın suçlu olduğu bir kaza yaptık. 31.10.2024 tarihin...

3 Destek

Hepiyi Sigorta Sigorta Şirketinin Yavaşlığı

6 Eylül 2023 13:49967

Cuma akşamı Küçük bir kaza geçirdim hepiyi sigortadan kasko yaptırmıştım, kendilerini aradım, eve ulaşım konusunda kesin...

Tümünü Gör
Hepiyi Sigorta İle Yaşadığım Mağduriyet

Hepiyi Sigortaİle Yaşadığım Mağduriyet

İbrahim
Hepiyi Sigorta İptal Durumundaki İade Sorunu!

Hepiyi Sigortaİptal Durumundaki İade Sorunu!

Hepiyi Sigorta Arızalı Aracıma Kurtarıcı Temin Edemedi!

Hepiyi SigortaArızalı Aracıma Kurtarıcı Temin Edemedi!

Zeynel
Hepiyi Sigorta Sağlık Sigortası Mağduru!

Hepiyi SigortaSağlık Sigortası Mağduru!

Hepiyi Sigorta Hasar Ödemesi

Hepiyi SigortaHasar Ödemesi

Vedat
Hepiyi Sigorta Tutarsızlığından Dolayı İki Aydır Mağdurum!

Hepiyi SigortaTutarsızlığından Dolayı İki Aydır Mağdurum!

Öznur

Öne ÇıkanKonular