Hepiyi Sigorta İle Kâbus Gibi Kaza Süreci

20 Kasım 2024 09:53

Hepiyi sigortadan kaskolu aracımızla 30.10.2024 tarihinde karşı tarafın suçlu olduğu bir kaza yaptık. 31.10.2024 tarihinde aracı servise götürdük, servis hasar kaydı dosyası açmak için yaklaşık 3 gün uğraştı. Hepiyi sigortanın çalışmayan sistemlerinden dolayı. 3 gün sonra 04.11.2024 tarihinde dosyayı açtık ama bu seferde Exper hazretlerini bekleme süreci başladı. 3 günde onu aradık ancak gelmedi sonunda aramalarımıza dayanamayıp telefon ile evrakları belgeleri istedi yolladık. Bu seferde experin dosyaya onay verme süreci başladı. (bu arada ikame araç istemiştik onu aldık. Bu konuda hızlılardı, ama 7 günlük ikame araç verdiler ve geri almak için aynı hızda davrandılar. Ve araca ihtiyacımız olduğu için cebimizden ikame araç için 6 bin tl ekstra ödeme yaptık.) eksperi defalarca aramamıza rağmen sonunda değişecek parçalar için 18.11.2024 tarihinde dosyaya onay verdiler ancak bu seferde saçma sapan sorular sormaya başladılar. Bugün ayın 20'si biz hala parça bekliyoruz. Servis parçalar bugün gelse 1 hafta benim işim sürer demekte. Çok büyük olmayan bir kaza için yaklaşık 20 gündür bekliyoruz ve daha ne kadar süreceği konusunda fikrimizde yok. İkame aracı geri vermek zorunda kaldık. Hepiyi sigortayı bize öneren sigortacımızdan Allah razı olsun. Bizi harika bir sürecin içine itti. Ama bundan sonra Hepiyi sigorta gelip kaskonuzu bizden yapın üzerine para vereceğiz dese yaptırmam. Sizlere de bilgi vermiş olayım kiminle iş yaptığınızı lütfen iyice araştırıp öyle karar verin

profile profile
20 Kasım 2024 10:44 (Şikayetten 51 dakika sonra)
22 Kasım 2024 17:42

Sn.Duygu K. İletmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda talebiniz tarafımızca incelenmiştir. İnceleme neticesinde süreçlerle alakalı bilgi tarafınıza aktarılmıştır. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

02 Ekim 2024 07:47
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

Hepiyi Sigortanın Yavaş Hasar Süreci

21 Nisan 12:36
Ökkeş sonuçtan hiç memnun değil

Hepiyi Sigorta Sigorta Şirketinin Çözüm Üretmeyen Hizmeti

18 Kasım 2024 20:21
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Şirketinin Uzun Süreli Oyalama Taktikleri Ve Eksper Sorunları

13 Ocak 22:24
Soner sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 08:26