Can sonuçtan memnun

Hayat Finans 200 TL Ödülü Vermedi

03 Ağustos 2024 16:40

Hayat Finans, mobil uygulamadan müşteri olanlara ödül olarak 200 TL'nin 7 gün içinde Hayat Pay'e aktarılacağı şeklinde kampanyasına katıldım. 22 Temmuz'da müşteri oldum. Bugün 03 Ağustos, hala 200 TL aktarılmadı. Mobil uygulamaya yanlış şifreden dolayı giremedim. Müşteri hizmetlerini aradım çünkü yeni şifre için aramam gerekiyor ve onların benimle görüntülü görüşmesi gerekiyormuş. Benim telefonum bu görüntülü görüşmeyi desteklemediği için, yeni şifre alamadım. Siz bu hizmeti eziyet için mi yapıyorsunuz, müşterilerin hepsi istediğiniz kalitede telefon sahibi olmak zorunda mı? Alt tarafı yeni şifre vereceksiniz. Diğerleri gibi gönder e-posta iş hallolsun. Hem yenisini, hem de zorlaştırıyorsunuz. Sonuç olarak, lütfen 200 TL'yi verin. Lütfen yeni şifremi e-postama gönderin.

04 Ağustos 2024 09:13 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Tarafımıza iletmiş olduğunuz bildiriminizle alakalı kaydınız açılmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Hayat Finans

05 Ağustos 2024 09:42

Merhaba, Talebiniz incelenerek 05/08/2024 tarihinde Hayat Finans'a kayıtlı olan telefon numaranız üzerinden sözlü olarak bilgi verilmiştir. Saygılarımızla Hayat Finans

29 Mayıs 2025 15:21
Kampanya Ödülü Verilmedi, Mağdur Edildim
Bedir sonuçtan hiç memnun değil

Hayat Finans Hesabım Aniden Kapandı, 3 Gündür Çözüm Yok İşlerim Aksıyor

18 Haziran 2025 01:23
Alim sonuçtan hiç memnun değil

Davet Kampanyasında Haksız Ödül Reddi Ve Belirsiz Şartlar

31 Ağustos 2025 09:47