Ebubekir sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 19:14

25.06.2024 tarihinde bana havit M9030 Pro akıllı saat hediye alındı.
Güncelleme sırasında kapandı ve daha açılmadı. 27.06.2024 tarihinde servisi verdim. Değiştirip bana yenisini yolladılar fakat aynı sorun bu saatte de var. Ürün hediye olduğu için özellikle iade değil sağlam bir ürününüzü istiyorum diye belirttim ve yine servise verdim ve sonuç bugün ücret iadesi yapıldı. Ürününüzün arkasında duramıyorsanız neden satıyorsunuz. Sonuçtan hiç memnun kalmadım.

Tayland
Tayland

Benim saatte aynı bu şekilde kaldı güncelleme yaparken döndü siz çözüm ne yaptınız

Kerim
Kerim

Merhaba bende aynı siz naptınız bende bekliyorumda acil cevap yazabilürmisiniz

Ebubekir

Benim hediye olduğu için iade etmek istemiyorum sağlam ürün yollayın dedim fakat firmanın ürünü o kalitesizmiş ki demek ki sorunu çözemedikleri için paramı iade etmek zorunda kaldılar.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Havit 9030 Pro Akıllı Saat Sürekli Arızalanıyor Servis Ve İade Taleplerim Karşılanmıyor

Fatih
23 Temmuz 2025 09:55
havit-9030-pro-akilli-saat-surekli-arizalaniyor-servis-ve-iade-taleplerim-karsilanmiyor-5.jpg
havit-9030-pro-akilli-saat-surekli-arizalaniyor-servis-ve-iade-taleplerim-karsilanmiyor-4.jpg
havit-9030-pro-akilli-saat-surekli-arizalaniyor-servis-ve-iade-taleplerim-karsilanmiyor-2.jpg
Talha sonuçtan hiç memnun değil

Havit M9030 Pro Akıllı Saatte Bildirim Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Talha