H&M'de Sistem Arızası Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Emre
30 Kasım 2024 20:58

Bugün Capitol AVM’de bulunan H&M mağazanızda tam bir hayal kırıklığı yaşadık. Daha önce eşim tarafından alınan bir ürünü iade etmek istedik, ancak sabah sistemlerinin çalışmadığını söylediler ve birkaç dakikaya düzeleceğini belirttiler. Ancak bu birkaç dakika, saatlerce süren bir mağduriyete dönüştü.

Eşimin o gün önemli bir ameliyatı vardı, bu yüzden işlemimizi tamamlayamadan ayrıldık. Operasyon sonrası tüm yorgunluğuna rağmen tekrar mağazanıza uğradık. Ancak yine sistemin çalışmadığını belirttiniz ve bizi başka H&M mağazalarına yönlendirdiniz. Az önce ameliyattan çıkan birine başka bir mağazaya gitmeyi önermek, müşteri memnuniyetini hiçe saymaktır.

Çalışanlar mağaza müdürüne durumu iletti, ancak müdürünüz kapalı kapılar ardında kalmayı tercih etti ve bize yardımcı olma zahmetine bile girmedi. Ürün elimizde kaldı, hiçbir çözüm sunulmadı.

Böylesine büyük bir markanın, hem teknik altyapı eksikliği hem de müşteriyle iletişim konusundaki bu tavrı kabul edilemez. Çözüm üretmek bir yana, mağduriyetimizi artırdınız. Daha etkili bir müşteri hizmetleri sistemi kurmanız ve müdürlerinizi sorumluluk almaya teşvik etmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Bu yaşananları, diğer tüketicilerin de bilmesi için gerekli platformlarda paylaşacağımı belirtmek isterim. H&M gibi bir markadan daha fazlasını beklerdim, ancak büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

Portakal
26 Ağustos 2025 13:49

Meliha
16 Aralık 2023 14:36
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

H&M Hilltown Mağazasında Yetersiz Hizmet Ve Eski Sistemler

Zuhal