Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Gürgençler'den Alınan Ürün Arızalı Çıktı

19 Aralık 2024 23:58

Sıfır aldığım Macbook arızalı çıktı! Trendyol üzerinden Gürgençler Satıcısından aldığım sıfır Macbook Air ürünümde batarya problemi yaşadım.

Ürün yalnızca şarja takılı çalışabiliyor çünkü batarya asla dolmuyor. Raporsuz iade ve değişim yapmadıklarını, elimde rapor olduğu zaman iade veya değişim yapabileceklerini söylediler. Sırf bunun için şehir dışından İstanbul'a gelip Apple servisinde ürünün arızalı olduğuna dair rapor tutturdum. Aynı zamanda servis bana bu ürünün garantisinin 2023 eylülde başladığını iletti. (Ben ürünü 2024 aralıkta aldım)

Şimdi ise yalnızca iade kabul edebileceklerini ve değişim yapamayacaklarını söylüyorlar. Ancak bu süre zarfında ürün fiyatı değişti ve 1500 TL daha pahalı oldu. Hem vakit kaybettim, hem İstanbul'a geldim saatler harcadım önce rapor tutturdum sonra mağazalarına gittim bir günümü sırf bu işe ayırdım ancak sonuç nafile...

20 Aralık 2024 10:28 (Şikayetten 10 saat sonra)
21 Aralık 2024 14:28

Dönüş yapmayı düşünür müsünüz?

25 Aralık 2024 00:44

Herhangi bir geri dönüş olmadığı gibi Trendyol iadesini de günlerdir bekletiyorlar. Ürünü kendileri geri istediler, ürünle beraber arıza raporunu da hem dijital hem fiziksel olarak göndermeme rağmen hala iadeyi bekletiyorlar.

25 Aralık 2024 16:23

Merhaba tarafınıza birden fazla arama yapıldı fakat paylaşmış olduğunuz iletişim numarasına ulaşılamıyor. Trendyol satışlarında sadece iade işlemi gerçekleşmektedir.

25 Aralık 2024 17:38

Bir defa ulaşamamanız benim numaramı ulaşılamaz yapmıyor. Telefonum sınav saatlerim haricinde 7/24 açık.

04 Şubat 2024 16:33
Tahir sonucu yetersiz buldu

Gürgençler Mağazada Açılan Ürün Kusurlu Çıktı.

24 Şubat 2024 21:47

11 Ocak 2025 14:58
Macbook Pro'da Servis Sonrası Tuş Problemi
Macbook Pro'da Servis Sonrası Tuş Problemi

27 Şubat 2024 14:36
Muratcan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2025 15:06