Adana Gürgençler Apple Servis Yetersizliği

Adana Gürgençler Apple Servis Yetersizliği
10 Ocak 2024 12:08

İPhone 13 marka telefonumun şarj soketi şarj olmadığı için 3 Ocak 2024 tarihinde Adana Gürgençler Apple servisine götürdüm ve oradaki okan1 kullanıcı adlı müşteri temsilcisine sorunu anlattım. Telefonu denedi ve şarj oldu. Bende genelde olmadığını, temas sorunu yaptığını belirttim ve 'Emin misiniz, bir daha bakın' dedim. Israrla okan1 adlı temsilci, 'Hayır, sorun şarj başlığınızda' dedi. Ona güvenerek sıfır bir başlık aldım, 669 TL'ye. 'Hadi deneyelim' dedim, aldığım başlığı denedik ama şarj etmedi; sorun telefondaydı. Başlığı iade etmek istediğimi söyledim, ancak temsilci 'Maalesef yapamayız' yanıtını verdi. Kendi hatasını kabul etmeyerek 'Bir tane daha başlığınız oldu' dedi. Telefonu servise verdim ve ayrıldım. 20 dakika sonra Gürgençler servis beni aradı ve cihazımın garantisi olduğunu söyledi. Servise vermeden önce üzerindeki 500 TL değerindeki hayalet ekran koruyucuyu çıkarmışlardı; garantisi olup olmadığını baştan kontrol edip söyleselerdi, servise vermezdim. Şunu demek istiyorum ki, marka değeri yüksek olan bir firmada, garantisi bitip bitmediğine en başta bakmayan bir çalışan ve anlatmama rağmen yanlış sorun tespiti yapan, bundan dolayı yaklaşık 1200 TL maddi ve 5 gün manevi zarara uğratmış bir çalışan olabilir mi? Kullanıcı adı okan1 olan temsilciyi şikayet ediyorum. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

10 Ocak 2024 19:14 (Şikayetten 7 saat sonra)

Yetkili Servis Sonrası İphone 13te Artan Arızalar Ve Değişim Talebi

20 Temmuz 2025 15:22
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 20:31
Gürgençler İPhone 13 Marka Telefonum Orijinal Şarj Aletiyle Şarj Almıyor
Birsen sonuçtan memnun değil

Su Geçirmez Özelliği Vurgulanan İphone 13’üm Sıvı Teması Gerekçesiyle Garanti Dışı Bırakıldı

26 Ekim 2025 16:15

03 Temmuz 2025 20:16