Esra sonuçtan hiç memnun değil

Optimum Guess İade Almıyor

Esra
20 Ekim 2023 15:18

12 gün önce aldığım çantanın birini iade etmek istedim ve iade hakkının olmadığını söylediler. Böyle büyük bir firmaya bu yakışmadı. Ben kalkıp oraya gittim özellikle çeşidi çok resmi ürünüm arkasında duran müşterisine değer veren bir firma zannederdim. Keşke gitmeden internet yorumlarını okusaymışım. Fişe kaşe basmışlar iade edilmez diye. Alışveriş yaparken sormamak fişe bakmamak benim hatam oldu ama ben hayatım da ilk defa alışveriş yapmıyorum hiçbir mağazada böyle bir yöntem görmedim. Gerçekten bir daha asla alışveriş yapmayacağım. Bir yer oldu…ha bir de çek veriyorlarmış istediğin şubede kullanacağın 24 ay hem de ne güzel değil mi ama bilin bakalım fiş kayboldu başına bir şey geldi. Kiiii fişin üzerinde ki yazılar belli bir süreden sonra silinir bu teknoloji çağında bir kağıt parçası yoksa paranız uçtu gitti. Tüketici Hakları'na kadar yazacağım sizden ürün almak zorunda değilim. Almayacağım da

03 Kasım 2023 16:50 (Şikayetten 14 gün sonra)

Sayın Esra Ş., Öncelikle zaman ayırarak bize geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Konuyu ilgili departmanlarımıza aktardığımızı iletmek isteriz. En kısa zamanda size geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla

Sezer sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Olumsuz Mağaza Deneyimi

Sezer
25 Ekim 2025 17:26
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
04 Ağustos 2025 20:56
Guess Çanta İadesinde Keyfi Red Ve İlgisiz Mağaza Yönetimi
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Ceyda
09 Şubat 2024 12:42
Guess Mağazalarında Müşteri Hizmetleri Gibi Bir Kurumu Yok
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 00:19
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
30 Mart 2025 03:49