Öznur
20 Nisan 2024 01:28

Grundig (Arçelik) yetkililerine; 04.04.2024 tarihinde servisi tarafından montajı yapılan yeni aldığımız Grundig GPDF 6732 model bulaşık makinesinin ilk yıkamada arıza vermesi üzerine servis talebinde bulunduk. Fabrikasyon hatası olduğunu düşündüğümüz makine için gelen servisin, makinenin değişimini istediğimizi belirtmemize rağmen, telefona gelen linkte parça değişimi yapılacağı bilgisini gördük. Bu durumdan dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Hem fabrikasyon hatası olduğunu düşündüğümüz bir ürün göndermiş olmanız hem de üç yıl fazladan garanti için ek ücret almanız ve sonrasında parça değişimi önererek sorunu çözmeye çalışmanız kabul edilebilir bir durum değil. Aradığımız 444 0 888 numaralı hattınızdan da bir sonuç alamadık. Bulaşık makinenizi geri alıp paramızı iade etmezseniz, Tüketici Hakları'na şikayet edeceğimizi bildirmek isteriz.

20 Nisan 2024 11:48 (Şikayetten 10 saat sonra)

Zeynep sonuçtan memnun

Zeynep
13 Temmuz 2024 13:25
"Servis için gelen Gökhan Bey çok ilgiliydi, teşekkürler."
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Bulaşık Makinesinde Sürekli Arıza Ve Garanti Dışı Bırakılma Mağduriyeti

Hande
24 Ekim 2025 18:06