Betül sonuçtan çok memnun

Betül
30 Aralık 2024 01:33

Grundig marka televizyon aldık. Alalı daha 4-5 ay olmasına rağmen sürekli kanalların sinyali gidiyor. Apartmandaki hiç kimsenin sinyal sıkıntısı yok ve TV kanallarını rahatlıkla izleyebiliyorlar. Ama biz sürekli kanal taraması yapıp kanalları yükleyip izlediğimiz genel kanalları bulup onları sıraya sokmak zorunda kalıyoruz. Daha önce servisi aradık. İlkinde bize link gönderdiler. Oradan kendimiz yaptık. Kısa süreli aralıklarla yine kanallar gitti ve biz o linke bakarak yine kendimiz uğraştık. Daha sonra şikayet üzerine servisten birisi gelip kendisi sinyal gücünü arttırdı. Bir süre idare etti. Bu bizi. Şimdi yine kanallar gitti ve verdikleri link işe yaramıyor. Hiçbir şekilde kanallar geri gelmiyor. Hiç memnun değiliz.

30 Aralık 2024 13:46 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Sevgi sonuçtan çok memnun

Sevgi