Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Robot Süpürge Servis Sorunu

20 Ağustos 2024 22:06

Grundig robot süpürge aldık. Arçelik servisine gücüne güvendik, zaten ben bugüne kadar her şeyimi Arçelik şirketler grubundan almış biri olarak yazıyorum. Nerede eski Arçelik servisi, nerede hizmet, nerede ciddiyet, nerede müşteri memnuniyeti? Hayatımda servisçilikte gördüğüm en büyük sorun. Robot süpürgem tekerlek modülü hatası verdi. Servis geldi, aldı, götürdü. 1 hafta sonra aradı, süpürgede bir şey yok, biz reset attık dedi. Bir sorun yok. Dedim çalıştırın, 1 saat verir. Hata bende, reset attım, tamam dediler. 20 gün sonra WhatsApp'tan yazdılar, tampon hatası vermiyor dediler. Zaten hata tampon hatası değil, o kadar bir haberler, o kadar lakayıt, umursamaz, böyle bir şey görmedim. Neyse, ürünü gönderin dedim, taktım, 15 dakika çalışmadı, tekerlek modülü hatası verdi. Video çektim, artık o servisle uğraşamam. Buradan Arçelik'e sesleniyorum, kendinizi bu durumdan kurtarın, bu servis anlayışından çıkın. Nerede eski Arçelik servisleri? Benim Arçelik markasından başka ürünüm yok. Bu mantıkta devam edecekseniz evime Arçelik grubunu sokmam bile. Benim ürünüm 20 gün serviste duracak, bir şey yok denip geri yollanacak. Yahu siz servisinize de sormuyor musunuz? 20 gündür sizde ürün, reset atmak 10 dakika, hata aramak 1 gün sürse 20 gün ne yaptınız bu süpürgeyle? Arçelik, sana yakışmadı bu durum.

21 Ağustos 2024 11:46 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
04 Ekim 2023 16:15
Sonnur sonuçtan hiç memnun değil

Sonnur
23 Temmuz 2024 16:57

Grundig Servisten Şikayetçiyim Çanakkale Çan

Gamze
25 Ocak 2024 12:08
Esra sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2024 11:30
Grundig Arçelik Ürün Sorununu Çözemiyor
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
23 Mart 2024 13:06