29 Ocak 2024 00:574.804

26.01.2024 tarihinde Grundig ghu 8500 4K Ultra HD Google Smart TV aldım ve kurulumu gerçekleştirildi. Üç gündür cihazı kullanıyorum ve yandan bakıldığında renklerin parlaklığı değişiyor, ön profilden bakınca ise olması gereken renklerle ciddi bir farklılık var. Ödenen ücrete karşılık böyle bir kalitesizlikle karşılaşmak insanı hayrete düşürüyor. İade talebinde bulunmak istiyorum.

30 Ocak 2024 13:13

26.01.2024 de kurulumu gerçekleşen Grundig ghu 50" 8500 a Google Smart TV farklı açılardan bakınca yan açılardan görüntülerde renk kaybı oluşuyor solluklasma oluşuyor bunun için iade talep ettim servis çağırdım aradılar ürünün iadesi olmuyor iade listemizde bu TV yok dendi o nasıl bir şey oluyorsa artık kusuru da yok dendi gelmediler de. Kala kaldım bu ürünle baş başa olan parama oldu.

29 Ocak 2024 01:32
Eki aç

Bu da Başka bir kanal görsel bakın renk farkına

29 Ocak 2024 11:29 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

29 Ocak 2024 14:44

Aramadınız hala tekrardan

30 Ocak 2024 10:16
Eki aç

Servis aradı gelmeye tenezzül dahi etmedi iade alamıyoruz dediler benim dün gelen servisten arkadaş 1 ay iade sürem olduğunu iletti. Bende 1-2 gün daha bakım olmazsa başlatırız dedim tamam dendi bugün ki servis arkadaş aradı iade alamıyoruz dedi daha eve gelip bakmadan. Hem ayıplı ürün satın hem iade almayın ne güzel iş. Tüketici Mahkemesi'ne gidicemde götüreceğim işi.

30 Ocak 2024 13:18

Ne arayan var ne de ilgilenen.

30 Ocak 2024 13:37

Selman
Selman
30 Kasım 2025 18:51

Grundig 8500 55ghu kullanıyorum memnunum renkler ses mükemmel Digiturk Netflix Aktif memnunum Teşekkürler Grundig

8 Mart 2024 17:45

Selamlar. Ürününüzdeki açı problemi bir sorun değildir. Sizin paneliniz Va panel denilen panel türü karşıdan izlenebilen panel türüdür. Genel olarak tüm üreticilerde 50 inch ekranlar böyledir. 43 ve 55 inch ler ''genelde'' geniş açılardan izlenebilen ıps panellerden oluşmaktadır. Eğer paneliniz 55 inch olsaydı bu sorunu yaşamayacaktınız. Va panelin avantajı yüksek kontrast dır. Dezavantajı ise sizin yaşadığınız açı sorunudur. Ips panelin avantajı geniş açı izleme deneyimidir. Dezavantajı daha düşük kontrast ve karanlık sahnelerde daha kötü siyah performansıdır.

8 Mart 2024 17:44

Grundig 55 Ghu 8500A TV Görüntü Sorunu!

Alptun
Alptun
17 Ağustos 2024 00:128.928

17 Temmuz 2024 tarihinde yazlığa Grundig 55 ghu 8500a TV aldım. Servis 19 Temmuz 2024 tarihinde montaj yaptı. Televizyon...

2 Yorum

Sefa
18 Mart 2024 12:564.889

Grundig 55 ghu 8500 a televizyonunu 2023 kasım ayında indirimden satın aldım, evlilik sebebiyle aldığım için 2024 mart a...

1 Destek2 Yorum

Hüseyin
Hüseyin
2 Eylül 2024 15:335.288

30,04,2024 tarihinde Trabzon Vatan BİLGİSAYAR’dan aldığım Grundig 55GHU8500A 55 inç 139 cm 4K UHD Google Smart televizyo...

Tümünü Gör
Grundig TV İnternet Bağlantısı Yok Hatası

Grundig TVİnternet Bağlantısı Yok Hatası

Taner
Grundig 65 Ekran Google TV Arızası!

Grundig 65 EkranGoogle TV Arızası!

Temel
Grundig 65'' Ggu Cihazımda Youtube.com Açılmıyor