Grundig Marka TV Uygulama Merkezi Hatası

Gamze
06 Şubat 2024 14:59

Grundig marka TV'ye 2020 yılından beri güncelleme gelmiyor. Uygulama merkezi hatası alıyorum. Yazılım güncellemesi yapmayı seçtiğim halde 'güncel' yazıyor ve hata 6 kodunu alıyorum. TV uygulaması üzerinden 'hakkında' kısmına girip hem anten hem de internet üzerinden denedim; ne yazık ki görseldeki gibi sonuç alıyorum. Ayrıca fabrika ayarlarına sıfırlayıp denedim, fakat bu da işe yaramadı.

06 Şubat 2024 15:25 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Ali

Grundig marka televizyonum uygulamalara girmiyor siyah ekran hatası veriyor. Yetkilileri aradım güncelleme gerekiyor dediler ama TV üzerinden güncelleme olmuyor. Usp ile yazılım atılması gerekiyormuş ama Grundig sitesindeki yazılım hiçbir şekilde inmiyor. Defalarca görüştük firmayla ama olmuyor olmuyor olmuyor! Yeter artık bu kadar mağdur ettiniz

Ahmet
07 Şubat 2024 01:35
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
02 Aralık 2023 13:21
Grundig TV Uygulamaya Bağlanmama Sorunu!
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Smart TV Uygulama Merkezine Girememe Hata Kodu 6

Erdal