23 Aralık 2023 19:562.621

1 sene önce aldığımız Grundig marka GDH82 model kurutma makinesinde, servis tarafından özel bir aparat ile çamaşır makinesinin üstüne kurulmasına rağmen, resimlerde de görüldüğü üzere sağ alt köşede paslanma ve çürüme meydana gelmiştir. Bu durum ürün kalitesi açısından kabul edilemez bir durumdur. Makine bir yıl içinde paslanıp çürümez. Yaşadığımız bu olumsuz durumun acil olarak çözümlenmesi için müşteri hizmetlerini aradım, ancak son derece ilgisiz bir tavırla karşılaştım ve randevu almakta zorlandım. Bu durum Koç Grubu'nun kalite anlayışına yakışmadı.

20 Mart 2024 15:07

Grundig kurutma makinesi tüketici hakem heyetinde yenisiyle değiştirilmesi karar çıktığı halde hiçbir şekilde firma iletişime geçmiyor aradığımda sürekli karar yazısını kendilerine göndermemi söylüyorlar her defasında karar yazısını gönderdiğim halde dönüş yapılmıyor

1 Destek
25 Aralık 2023 14:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

26 Aralık 2023 18:50

1 sene önce aldığımız Grundig marka kurutma makinesi resimleri de mevcut yan duvarında kabarma ve paslanma meydana geldi bununla alakalı servis geldiğinde yan ve ön kısımların değişeceğini söyledi tamir olacağını belirtti yeni aldığımız bir ürün bu kadar kısa sürede paslanıyor ve kabarıyorsa demek ki ürünün malzeme olarak ne kadar kalitesiz olduğunu gösterir ürünün tamir görmesini istemiyorum tüketici hakkımız olan ürünün birebir değişimini talep ediyorum ve gerekirse eğer Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım Artık ürüne olan güvenimiz kalmadı çünkü bu kadar kısa sürede paslanması ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor Evimizde Bosch ve Siemens ürünlerde var yıllardan beri kullanıyoruz nokta kadar paslanma sorunu yaşamadık Tüketici olarak her yere başvurumu yapacağım

29 Aralık 2023 09:19

Hiçbir şekilde çözüm sunmadılar markayı tercih etmek en büyük pişmanlığımız en iyi oldukları konu müşteri memnuniyetsizliğini başarmak

25 Mart 2024 13:17

Tüketici Hakem Heyeti yenisiyle değiştirilsin kararı verdiği halde firma 2 haftadır ürünle alakalı bir gelişme göstermiyor defalarca aramamıza rağmen sürekli evet kayıt alındı diyorlar bu kadar müşterisini mağdur eden başka bir firma yoktur sanırım yeter artık sizin yüzünüzden aylardır aldığımız ürünümüzü kullanamıyoruz zaten son 1 gün size direk icra yoluna başvurup kendi hakkımı mahkemede arayacağım

25 Mart 2024 13:18

Bir de yazıyorlar mutluluğunuz için buradayız 7/24 diyerek siz tamamen müşterinin mutsuzluğu için oradasınız eğer aksi bir durum olsaydı çoktan süreci hızlandırır yaşadığımız mağduriyeti gidermiş olurdunuz

Ramazan
Ramazan
3 Ağustos 2024 16:254.577

Merhabalar, Grundig marka kurutma makinesi aldım ve montaj esnasında ürünün sağ kısmında darbe vardı ve bu darbe zamanla...

Grundig Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı

Yakup
Yakup
18 Ekim 2024 20:0213.475

Yaklaşık 1 yıl önce Grundig GDH 92 9 kg çamaşır kurutma makinesi aldık. Makine çamaşırları hiçbir şekilde kurutmuyor. De...

Grundig Gdh 92 Çamaşır Kurutma Makinesi Mağduriyeti

Duygu
Duygu
17 Temmuz 2023 10:4515.011

"Merhaba, yine yanıltmadınız. İlginiz ve çözümünüz için teşekkürler."

2 Destek

Tümünü Gör
Grundig 10884 Kurutma Makinesinden Çıkan Ses!

Grundig 10884 KurutmaMakinesinden Çıkan Ses!

Hakan
Grundig Gpdh 9634 Kurutma Makinesi Bitmeyen Arıza Serüveni!

Grundig Gpdh 9634Kurutma Makinesi Bitmeyen Arıza Serüveni!

Nalan
Grundig Kurutma Makinesi Gdh 92 Elektriksel Sorun!

Grundig KurutmaMakinesi Gdh 92 Elektriksel Sorun!

Emre
Grundig Kurutma Makinesi Kapağı Çıktı!

Grundig KurutmaMakinesi Kapağı Çıktı!

Nazime
Grundig Gdh 86 A+ 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Arızalı!

Grundig Gdh 86 A+ 8Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Arızalı!

Volkan
Grundig 7 Ayda 2 Parça Değişimi Yenisini Talep Ediyorum, Mahkemeye Vereceğim!

Grundig 7 Ayda 2Parça Değişimi Yenisini Talep Ediyorum, Mahkemeye Vereceğim!

Aleyna

Öne ÇıkanKonular