Sina sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Firmasının Kusurlu Ürünü Ve Kötü Hizmeti

22 Ağustos 2023 10:38

09.06.23 tarihinde Kentpark Media Markt mağazasından Grundig ggu 7900b modelli bir televizyon satın aldım. Eve getirip kurulduktan 2-3 gün sonra açılmadığını ancak fişi çekip bekleyip tekrar taktığımda açıldığını gördüm, yani 0 olarak aldığım ürün bariz kusurluydu. Servisi aradım 2 kez geldikten sonra sorunun yazılımsal olduğunu ve bir kez daha gelip yazılım güncellemesi yapacaklarını söylediler.
Kabul ettim ve tahmini 1 hafta sonra gelip yazılımı güncellediler fakat sorun devam ediyordu. Tekrar servisi aradım ve bariz belli sorunum için 2 hafta içinde 2 kez daha gelip televizyonu 25.07.23 tarihinde evden teslim aldılar. Teslim alınmaya gelindiğinde "kesinlikle onarım değil, değişim ya da ücret iadesi" istediğimi belirtip ne zaman sonuçlanacağını sordum, bana maksimum 3 gün içinde halledilir dendi ve kabul ettim. Bugün 24. İş günü geçti ama sorun hala çözülmedi üstelik atölyeye alma belgesinde "10 gün içerisinde ürün teslim edilmezse benzer ürün temin edilir" yazmasına rağmen ürün falan gönderen olmadı (ki ısrarla 8-9 kez arayıp ürün istememe rağmen) şu an ise değişim istediğimi açıkça 10 kez'den fazla belirtmeme rağmen beni arayıp tamir ettik getirelim diyorlar. Müşteri hizmetleri çok kötü her gün ben arayıp durumu sorduğumda not alıyoruz deyip asla beni ciddiye almıyorlar hatta bu cuma günü daha yetkili olduğunu düşündüğüm bir hanımefendi arayıp resmen bağırarak azarladı bizi :) ) olayın özeti şöyle ki 11.500 TL vererek satın aldığım televizyonu (kendi televizyonum diyemiyorum maalesef) 1 aya yakın kullanıp üretici firmaya hediye etmiş oldum. Ürün değişimi olsaydı bu kadar büyütmeyecektim olayı fakat, hizmet, müşteri hizmetlerinin müşteriyi asla kâle almayışı, yönetilemeyen bu süreç haddini fazlasıyla aştı. Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip bitirecektim bu işi fakat artık çok daha kararlıyım tazminat davası da açacağım, bariz hata ve kendi belgelerinde yazan kuralları ihlal edip sizinle düpedüz dalga geçiyorlar. Durum bundan ibarettir.

profile profile
22 Ağustos 2023 13:26 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sina
Sina
22 Ağustos 2023 20:11

Ne ulaştığınız ne sorun çözdüğünüz var artık mide bulandırdı bu durum artık söyleyecek sözüm yok size

Cevahir sonuçtan çok memnun

Cevahir
24 Nisan 2024 21:23
"Sorunum kısa sürede çözüldü. Teşekkür ederim ilginiz için"
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Grundig/Arçelik Bozuk TV Satıyor Arkasında Durmuyor

grundig-ggu8960be-cihaz-arizasi-hk-7.pdf
grundig-ggu8960be-cihaz-arizasi-hk-6.pdf

29 Kasım 2023 10:02
Grundig Media Markt Tarafından Satılan Ürünün Servis Sorunu
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV Grundig TV Media Markt'IN Müşteriye Vermiş Olduğu Değersizlik.

Serkan
29 Mayıs 2024 12:31