Nevroz sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Buzdolabı Soğutmuyor Gıda Hep Çürüyor Suyu Bile Soğutmuyor

Grundig Buzdolabı Soğutmuyor Gıda Hep Çürüyor Suyu Bile Soğutmuyor
Nevroz
27 Haziran 2024 21:41

Buzdolabı aldığım günden beri soğutmuyor. Kaç defa servis çağırdım, gelip baktılar, 'soğutuyor' deyip gittiler ama kesinlikle soğutmuyor. Geçen yaz kaç defa servis geldi. Çözüm bulamadılar. Kışın bir sıkıntı yok çünkü havalar soğuktu. Şimdi yine sıcak, buzdolabı eşyalarımı çürütüyor, suyu bile soğutmuyor. Yenisi ile değiştirmek istiyorum.

04 Temmuz 2024 18:29

İki sene önce Grundig Marc'a bir buzdolabı aldık aldığımız günden beridir suyumuzu soğutmuyor besinlerimizi çürütüyor defalarca iletişime geçtiğimiz halde servis elemanları çok ilgisiz ve hiç yardımcı olmuyorlar servisler çok kötü kesinlikle yardımcı olmuyorlar kaç defa servis geldi sorun yok dediler bize yardımcı olmadılar ürünün değişimini istiyoruz dediğimizde de tarafımıza hiçbir bilgi mesajı bir haber verilmedi sorunumuzun giderilmesini istiyoruz

04 Temmuz 2024 18:20

Grundig Marc'a buzdolabı aldık iki sene oldu aldığımızdan beridir defalarca firmayla iletişime geçiyoruz servis elemanları geliyor bir dediği bir diğerini tutmuyor ürün kesinlikle soğutma yapmıyor eşyaları çürütüyor servisler çok alakasız çok kötü firma çok ilgisiz kesinlikle ürünlerinin arkalarında durmuyorlar ürünümüzün değişimini talep ettiğimiz halde hiçbir şekilde tarafımıza bir mesaj bir iletişim yok

30 Haziran 2024 12:49 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Buzdolabı Soğutmuyor Servis Çözüm Sunmuyor

Şahin
20 Mayıs 2025 11:26
Grundig Buzdolabı Soğutmuyor Servis Çözüm Sunmuyor
Esra sonuçtan çok memnun

16 Eylül 2024 12:07
"Geri dönüş yapıldı sorunum çözüldü teşekkürler"
Grundig Buzdolabı Değişimi Bir Haftadır Dönüş Olmadı.
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Buzdolabında Çözülmeyen Soğutma Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

Gürkan