Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 14:49

Üç ay boyunca Greenmotion'dan araç kiraladık. Kiralama sırasında bizden 6.000 TL kasko bedeli talep edildi. Kaskoyu yapan kişi, 'Aracı isterseniz duvara vurun, sorun yok, tam kasko' diyerek bizi ikna etti. Üç ay boyunca gereksiz yere kasko ödemesi yapmamıza rağmen bir şey demedik. Toplamda 18.000 TL kasko bedeli ödedik. Son ayımızda aracın marşpiyel kısmını kaldırımda bulunan mantara sürttük ve bu durumu WhatsApp üzerinden ofise bildirdik. Ofis yetkilisi, 'İsterseniz bir rapor tutalım, tutamazsak da beyan alırız, kasko bu küçük sürtmeyi karşılar' dedi. Biz de beyan alınmasını talep ettik. Aracı teslim ettiğimizde, teslimi alan kişi marşpiyelde bir ezik olduğunu fakat tam kaskomuz bulunduğu için bir sorun olmayacağını ifade ederek bizi uğurladı. Aradan üç ay geçtikten sonra kredi kartımızdan habersizce 7.000 TL hasar bedeli tahsil edildi. İletişime geçtiğimizde ise personelin yanlış bilgi verdiğini, keşke beyan verseydik şeklinde şaşkınlık içindeki cevaplarını dinledik. 'Gerekirse şikayet edin' şeklinde kayıtsız bir yanıt aldık. Bu deneyim sonucunda hem kiralamamızı sonlandırdık hem de şirketimiz adına bir daha bu firmadan araç kiralamayacağımızı ilettik. Tabii ki hakkımızı arayacağız ve başkalarının da mağdur olmaması için bu durumu paylaşıyoruz.

green-motion-3-ay-sonra-kestikleri-fatura-4.pdf
green-motion-3-ay-sonra-kestikleri-fatura-1.pdf
23 Nisan 2024 14:58 (Şikayetten 9 dakika sonra)
24 Nisan 2024 13:49
24 Nisan 2024 13:50

Merhaba kimse tarafıma dönüş yapmadı

24 Nisan 2024 13:52

Şikayetimle ilgili kimse geri dönüş yapmadı. Her zaman ki gibi yapmadıkları bir şey için yine yalan söylüyorlar arkadaşlar. Konu ile ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne zaten başvuracağız ama bizi uğraştırdıkları stres cabası.

26 Nisan 2024 13:45

Enes

Ben ömrümde bu kadar amatör bir firma görmedim. Araç teslim ederken kaza yaparsanız araç yattı parası alırız sizden diyecek kadar üsluptan uzak bir firma. Umarım mağduriyetiniz bir an önce giderilir geçmiş olsun.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralama Sonrası Haksız Ücret Tahsilatı Ve İletişim Sorunları

Serkan
12 Temmuz 01:37
arac-kiralama-sonrasi-haksiz-ucret-tahsilati-ve-iletisim-sorunlari-1.pdf
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan
28 Eylül 2023 19:22
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

İzinsiz Para Çekimi Ve Fahiş Fatura Mağduriyeti

Ceyda