Enes sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2024 03:21
Enes'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi anında reaksiyon göstererek sorunumun giderilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim”

Gree marka multi-inverter klima aldım. Diğer markalarda kurulum ücretsiz olmasına rağmen 4050₺ kurulum ücreti talep ettiler kabul ettim. 2 metre bakır boru kullandıklarını söylediler işçilik ile birlikte 1800₺ ücret istediler. Fatura verecek misiniz dediğimde biz KDV siz fiyat söylüyoruz size fatura isterseniz KDV ücreti ödemeniz gerekiyor dediler. Hem devletten vergi kaçırıyor hem de haklı olmaya çalışıyorlar. İşçiliklerine gelince sınıfta kaldılar klimanın borularının geçeceği yeri fazla kırdılar sıfır evimde hasar mevcut, görsele ekledim. Ayrıca klimaları yamuk taktılar defalarca uyarmamıza rağmen zorla düzelttiler. Düzelttiler ama klima ile duvar arası bir taraf boşluksuz olmasına rağmen sağ tarafta boşluk var gözle görünür bir şekilde belli oluyor. Bir de 10 yaşlarında çocuk çalışan vardı ustanın oğluymuş galiba işi öğretiyormuş. Çocuk işçi çalıştırmak ülkemizde yasak. Hem yasalar çiğneniyor hem hakkımız çiğneniyor mağdur edildik ve muhatap bulamıyoruz. Gün içerisinde gree ana bayiye gideceğim problemi anlatacağım bakalım nasıl bir tepki ile karşılaşacağım, mağduriyetim giderilmezse Tüketici Mahkemelerine başvuracağım alırken iki kez değerlendirin. Mağduriyetim giderilmezse iade edeceğim ve mahkemeye vereceğim.

26 Temmuz 2024 09:03 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

26 Temmuz 2024 11:42
GREE Klima Gree Multi Klima Teknik Servis Mağduriyeti

Klimanın montaj hataları duvar mesafesi

26 Temmuz 2024 16:20

Şikayetim üzerine gree firması tarafıma ulaşarak anında çözüm ekibini yolladı ve eksik hususları tamamladılar herkesin emeğine sağlık bu kadar hızlı reaksiyon göstermeleri beni mutlu etti.

26 Temmuz 2024 16:25

Ahmet sonuçtan çok memnun

02 Ağustos 2023 11:26
Uğur sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2024 00:01
"İlgileri için teşekkür ederiz"
GREE Klima Baştan Sona Kadar Sorunlu Bir Firma. Defolu Ürün Satışı
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 19:13