Esma sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Beauty'de Saç Boyama Hizmeti Felaketi

Gratis Beauty'de Saç Boyama Hizmeti Felaketi
25 Eylül 2024 08:21

İstanbul Marmara Park AVM içindeki Gratis beauty yani tırnak, saç bakım ve boyama hizmeti verdiği mağazasında geçtiğimiz hafta saçımı boyattım. Önce mağazadan boyalar satın alınıyor, sonrasında saçı oradaki çalışan boyuyor.
Kahverengi olarak boyattığım saç kömür siyahı oldu. Saçlarım resmen yandı, taradıkça kopuyor.

Bir kısmı siyah, bir kısmı koyu turuncu oldu. Kapısından girdiğim güne pişmanım. Çalışan personeli tecrübeli, bilinçli ve eğitimli düşündüm. Nereden bilebilirdim hiçbir şey bilmeyen insan çalıştırdığınızı? Bu sorumsuzluğunuzu her yerde paylaşacağım. Böyle bir durum olamaz, tüm saçlarım mahvoldu. Nasıl düzelecek bilmiyorum.

Personeliniz saçımı yıkadı, kuruturken diyor ki 'kurusun döner'. Zift karası böyle bir şey olabilir mi? Ne kullanacağım, nasıl toparlayacağım bu saçı bilmiyorum ama her yerde bunu duyuracağım. Bilinçsiz personelle iş yapılmaz.

26 Eylül 2024 11:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Esma
Esma
06 Ekim 2024 12:09

Mail üstünden falan kesinlikle bilgılendrme yapılmadı fotoları tarih saati attım mail olarak asla çözüm yok sfr

Asuuu sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Beauty Hatalı Manikür, Pedikür, Eğitimsiz, Deneyimsiz Personel

14 Nisan 2024 19:44
Gratis Beauty Hatalı Manikür, Pedikür, Eğitimsiz, Deneyimsiz Personel

28 Haziran 2024 01:19

Gratis Beauty Hijyen Eksikliği Ve İlgisiz Hizmet!

01 Şubat 2024 15:20

11 Haziran 2024 15:35