11 Haziran 2024 15:35

Gratis Beauty ArenaPark şubesinde manikür yaptırdım ve fazla et çekilmesi ve mikrop kapması gibi korkunç bir olay yaşadım. Buraya yazıp yazmamak arasında çok kaldım fakat 3 haftadır iyileşmeyen bir parmak ve sağ el olduğu için hayatımı ve rutinimi çok fazla engelliyor. Bir de bir yere yanlışlıkla çarparsam inanılmaz canımı yakıyor. Şikayetim için 3 kere gittim, yetkili yoktu ve sonrasında yetkili bayan sadece 1 defa aramak dışında başka bir şey yapmadı. Para verip sağlığımızdan oluyoruz ve siz doğru düzgün arayıp sormuyorsunuz bile. Çünkü sizin için insan sağlığının bir kıymeti yok! Yeteri kadar hijyenik değilsiniz ve yaptığınız işin arkasında durmuyorsunuz. İnsan sağlığını hiçe sayıyorsunuz. Haftaya doktor kontrolüm var, bu dikkatsizlik yüzünden bir operasyon geçirebileceğimi söyledi. Doktor, elimde bir sıkıntı oluşup oluşmayacağını bilmiyorum ve çok tedirginim. Sonrasında mağaza sorumlusu tekrar arayacağını söyledi. Araması neyi ifade ediyor acaba! Maddi manevi bana çok sıkıntı yaşattı bu parmak. Sizin yüzünüzden sağlık sıkıntısı yaşıyorum. Doğru düzgün ilgilenmiyorsunuz.

12 Haziran 2024 12:27 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınızı belirttiğiniz konuyu tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Gerekli araştırmalar yapılarak en kısa sürede sonuç tarafınıza iletilecektir. Konuyu bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla. Gratis Müşteri Hizmetleri

Demet
Demet
23 Temmuz 2024 14:19

Asla tarafıma dönüş yapılmadı genel merkezden, markasının ürünün yapılan işlemin arkasında durmayan Gratis, şikayetim buradan bir dönüş sağlamadığı için farklı birimlere şikayet etmek durumundayım

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 00:25

ArenaPark Gratis Beauty Kalan Paketimi Kullandırtmıyor

Gülbahar
28 Ağustos 2024 15:09

16 Temmuz 2023 19:44

Gratis Rencide Edildim Şikayet

04 Ağustos 2024 03:25
Asuuu sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Beauty Hatalı Manikür, Pedikür, Eğitimsiz, Deneyimsiz Personel

14 Nisan 2024 19:44