Asuuu sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Beauty Hatalı Manikür, Pedikür, Eğitimsiz, Deneyimsiz Personel

Gratis Beauty Hatalı Manikür, Pedikür, Eğitimsiz, Deneyimsiz Personel
14 Nisan 2024 19:44

Marmara Park Gratis güzellik mağazasından manikür ve pedikür hizmeti aldım. Ancak ne yazık ki, deneyimli veya eğitimli olup olmadıklarını bilemediğim personel tarafından yapılan işlem sırasında her bir tırnağım kanatıldı. Ayrıca hijyen standartlarının yetersizliği ve bozuk oje gibi birçok sorunla da karşılaştım. Eve döndüğümde kurumayan ojeleri temizledim ve ellerime antibiyotik krem uygulayarak iyileşmelerini beklemekteyim. Yaşadığım acı ve kalitesiz hizmet karşısında ödediğim ücretin de fazlalığına inanamıyorum. Kendi başıma yapsaydım çok daha iyi bir sonuç alacağıma eminim. Böylesine tanınmış bir markanın bu derece kötü bir hizmet sunmasına hayret ediyorum.
Şu an hem üzgünüm, hem de endişeliyim ve acı çekiyorum. Ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum. Eğer gereken ilgi gösterilmezse, Tüketici Mahkemesi'ne başvurmayı düşünüyorum. Yaşadığım olumsuz deneyime dair görselleri de ekte bulabilirsiniz. Umarım bu kötü deneyim sonucunda herhangi bir sağlık sorunu yaşamam.

15 Nisan 2024 11:49 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

28 Haziran 2024 01:19

22 Mayıs 2024 11:10

Gratis Beauty Kalıcı Ojenin Tırnağıma Zarar Vermesi.

26 Eylül 2023 09:17
Gratis Beauty Kalıcı Ojenin Tırnağıma Zarar Vermesi.
Berivan sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Beauty'de Hijyen Ve Profesyonellik Sorunu Yaşadım

30 Nisan 2025 01:29
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Beauty'de Saç Boyama Hizmeti Felaketi

25 Eylül 2024 08:21