29 Nisan 2023 14:48

Şehir dışına çıkmak zorunda olduğumdan kardeşime ikinci telefonumu iletişim kurmak için verdim. Şehir dışından geri dönüp birkaç gün sonra maillerime baktığım da Play Store uygulaması üzerinden tanımlı hesap kartımdan şehir dışında olduğum süreç içerisinde uygulama içi defalarca çekim gerçekleşmiş. Geri ödeme talebi ilettim ve reddedildi. Destek hattı ile görüştüm. Firma ile görüşmem istendi firma ile görüştüğüm de iş artık çığrından çıktı. Firmanın cevabı hangi durumda olursa olsun, bizim iade vermek gibi bir seçeneğimiz yok diyor. Böyle bir hakkı kim kime tanımış ki, siz kimsiniz, Play Store tekrar durumu bildirdim bu arada uygulama hakkında da araştırma yaptım, uygulama hakkında binlerce şikayet var, sürekli isim değiştirip, kimlik saklamaya çalışıyorlar. Ancak içerik aynı uygulama içerisinde kendi oluşturdukları bot hesaplar var ve sürekli server açarak, milletin bir biri ile iletişim kurup durumu çözmesini engelliyorlar.

Amaç 1 2 aylık süreç içerisinde kimse durumu uyanmadan ne alırlarsa mantığın da bir sistem kurmuşlar. Süreç dolduğunda tekrar isim değişikliğine gidip yeni avlarını bekliyorlar uygulama sayılmayacak kadar bug ve açıkla dolu ve bu kadar şikayete rağmen Play Store da kendince yeni bir yöntem bulmuş her şey geliştiricinin inisiyatifindedir diyor. Ya sen binlerce uygulamaya markaya kullanıma sahip bir firmasın. Bu bir zafiyettir.

Sen insanların haklarını nasıl güvenceye alıyorsun? İnsanlar oraya platform içerisinde ki firmalar için değil sizin yaratmış olduğunuz marka değeri ve verdiğiniz güven için geliyor. Ben şimdi boş bir içerik ile uygulama açıp insanları bu şekilde mağdur etsem hakkımda ki şikayetleri de görmezden gelseniz bunun önüne geçebilir misiniz? Bu konu ile ilgili tarafıma geri dönüş bekliyorum. Gerekirse yasal süreç başlatacağım.

İzinsiz 479 TL Çekimi Ve Açıklama Talebim

onayim-olmadan-uygulama-tarafindan-dort-kez-ucret-tahsil-edildi-2.pdf
onayim-olmadan-uygulama-tarafindan-dort-kez-ucret-tahsil-edildi-1.pdf

Google Play’de Görünmeyen Abonelikten Habersizce Para Çekilmesi Ve İade Sorunu

26 Ağustos 2025 19:10
google-playde-gorunmeyen-abonelikten-habersizce-para-cekilmesi-ve-iade-sorunu-1.jpg
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Silinen Uygulama Sonrası İzin Almadan Çekilen Otomatik Mobil Ödemeler

11 Mart 11:59
silinen-uygulama-sonrasi-izin-almadan-cekilen-otomatik-mobil-odemeler-1.jpg
Müzeyyen sonuçtan hiç memnun değil

Google Play Hesabımdan İzinsiz Binlerce Lira Çekildi, Geri Ödeme Reddi

Müzeyyen