Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Gloria Jean's Coffees Gloria Jean's De Verdiğim Sipariş Dışındaki Ürün Teslim Edildi

20 Haziran 2024 07:55

Rize Ardeşen'deki Park Ardeşen AVM 'de yeralan Gloria Jean'se biri 10.06.2024 tarihinde diğeri 17.06.2024 tarihinde gidip kahve aldım. İlk ziyaretimde İrish nut Creme siparişi verdim ama sütün laktozsuz olmasını rica ettiğimde ellerinde sadece normal süt olduğunu söylediler. Sıkıntı etmedim iki tane orta boy soğuk ve sıcak olmak üzere irish nut Creme aldım. İkinci ziyaretim de yeni çıkan limonata ve kahve birleşimi soğuk içeceklerinden iki adet orta boy almak istedim. Sipariş verirken de kasada siparişimi alan çalışana "dışarı da tanıtımını yaptığınız yeni limonatalı kahvelerinizden denemek istiyoruz eşimle, birimiz Karpuzlu-çilekli diğeri iz Mango-portakal aromalı olandan istiyoruz." diye belirttim. Hatta siparişi hazırlanmadan önce içine koyduğunuz buzları biraz az ekler misiniz diye de rica da bulunduğumda oradaki çalışan bana "tarife göre yapıyoruz maalesef azaltıp arttırmam mümkün değil içeriğini" diye söyleyince biraz az buz koyun başka bir şey eklemenizi istemiyorum dedim. Siparişi yaparken buzu, limonatayı ve aramaları ölçerek blender içine koyup çektikten sonra bardağa alıp teslim ettiğini fark ettim. Bunun üzerine "kahve eklemiyor musunuz? " diye sorduğumda "müşteriler genelde istemiyor o yüzden eklemedim." dedi. "Siparişte kahveli limonataları denemek için aldığımızı belirttim o yüzden kahveli olmasını istiyorum." dememe rağmen bana blenderdan çekilen karışımın bir kısmını döküp birer şat kahve ekleyerek ürünleri verdi. Verdiğim paraya mı denemek istediğim ürünü alamamaya mı, yoksa soğuk aramalı kahveli limonata yerine frozen tarzı bir şeyle yetinmek zorunda kaldığıma mı sinirleneyim bilemedim. Hatta kasada Gloria Jean'se ait uygulama mevcuttu ve onun üzerinden işlem yapmayı da başaramadılar o zaman bile sıkıntı etmedim ama istediğim ürün o olmadığını dile getirmeme rağmen beni avutmaya çalışırcasına yaptıkları karışıma kahve ekleyip servis ettiler. Şaka gibi. Bu markaya yakışmadı.

Gloria Jean's Coffee Hizmet Kalitesinde Hayal Kırıklığı

14 Aralık 2023 09:25
Hümeyra sonucu yetersiz buldu

İzmir Optimum Gloria Jeans Çalışan Terbiyesizliği

05 Eylül 2024 14:12
Dilara sonuçtan memnun değil

Gloria Jeans Sur Yapı Marka AVM Şubesinde Siparişlerde Sürekli Hatalar Ve Yetersiz Çözüm

21 Ağustos 19:16
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 16:55
Gloria Jean's Coffees Müşteri Hizmetleri Sorunu