Hümeyra sonucu yetersiz buldu

İzmir Optimum Gloria Jeans Çalışan Terbiyesizliği

05 Eylül 2024 14:12

Gloria Jeans İzmir Optimum AVM'de gerçekten çalışanların üslup sorunları olduğunu ve iş disiplinlerinin olmadığını düşünüyorum. 05/09/2024 13.10-13.20 sularında sipariş verdiğim esnada kahvemin su seviyesinin kapağın altında olmasını istediğimde çalışan arkadaş tarafından ters bir şekilde tamam cevabı aldım (ismini gerekirse paylaşabilirim). Ardından kahve hazırlanırken su ve kahve taştı ve buna rağmen silinmedi. O kahveyi sallayarak resmen oyun oynar gibi laubali şekilde çalışan arkadaş bana uzatır daha doğrusu suratıma fırlatır gibi verirken tüm üstüm kahve oldu. Yalandan bir pardon dendiğinde işinizi isteksiz yaparsanız böyle olur dediğimde sesini yükselterek ne diyorsunuz cevabını aldım. Mahcup olup yardımcı olmak yerine bir iş arkadaşıyla birlikte uzatmayın özür diledik ya gibi cevaplar verdiler. Şikayetçi olmak için ismini istediğimde arkadaşı ismini vermemesini söyledi ve hala mahcup değillerdi. Markanız adı altında iş disiplininden yoksun bu arkadaşların çalıştırılması markanızın adını lekelemeye devam edecektir. Maddi olarak hasarımın karşılanması için gerekeni yapmanızı rica ederim

09 Eylül 2024 10:26 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Hümeyra A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup, hizmet kalitesinin sürdürülebilirliği ve müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Sevgiler, Gloria Jean's Coffees

10 Eylül 2024 11:37

Sayın Hümeyra A. ile gerekli görüşmeleri gerçekleştirerek, geri bildirimlerini titizlikle değerlendirdik ve hizmet kalitemizi artırmak adına sürekli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sevgiler, Gloria Jean's Coffees

Gizem sonuçtan çok memnun

09 Ağustos 2024 22:54
"Firma tarafıma ulaşarak hesabıma puan yüklemesi yaptılar. Böylelikle en azından maddi kaybım telafi edilmiş oldu. Teşekkür ederim"
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Gloria Jean's Coffees Gloria Jean's De Verdiğim Sipariş Dışındaki Ürün Teslim Edildi

20 Haziran 2024 07:55
Dilara sonuçtan memnun değil

Gloria Jeans Sur Yapı Marka AVM Şubesinde Siparişlerde Sürekli Hatalar Ve Yetersiz Çözüm

21 Ağustos 19:16