Hulusi sonuçtan hiç memnun değil

Gıbırnet İnternet Veremiyor Ve Sabit IP Almam İçin Diretiyor!

Gıbırnet İnternet Veremiyor Ve Sabit IP Almam İçin Diretiyor!
29 Ağustos 2024 14:18

2 - 3 ay önce Gıbırnet üzerinden Türk Telekom altyapısı ile internet hizmeti almaya başladık. İlk 1 hafta sorunsuz şekilde internete çıkış yaptık. Daha sonra tod uygulaması üzerinden bazı kanallar açılmamaya başladı. Tod ile iletişime geçtik onlar sorun olmadığını iletti ve aynı cihaz ve üyelik ile başka ağ üzerinden kanallar açıldı. Daha sonra bazı internet sitelerinin de yükleme hatası olduğunu tespit ettik. Tekrar Gıbırnet ile iletişime geçtik ve çok kibar ve anlayışlı bir personel ile görüşme imkanımız oldu. Kendisi modemin IP alamadığını o nedenle sorun yaşadığımızı iletti. Sorunu çözebilmek için hat üzerine sabit IP tanımladı ve sorunu çözdü. 2 ay veya daha fazla bu şekilde seyrettik. Aynı hatayı bu hafta başında tekrar aldık. Hatayı bildiğimiz için direkt anlattık ama bu sefer sabit IP almamız istendi. Modemi ileride sorun yaşamamak adına 200 TL fazla ücret ödeyerek Gıbırnet'ten aldım ki hat sorunu yaşarsam modeme suç bulunmasın diye. Şimdi altyapıyı sizin aracılığınız ile Türk Telekom çekmiş, modemi siz vermişsiniz ve bana ücret karşılığında internet hizmeti satmayı taahhüt etmişsiniz. Şimdi ise modem IP almıyor sabit IP almanız gerekiyor diye bir konuyu diretemezsiniz. Ben keyfi veya başka bir husus için IP talep etmiyorum basit bir işlem için internete çıkmak istiyorum. Gıbırnet bana internet veremiyor. Ama son konuştuğum temsilci başta olmak üzere konuya hakim olmadan sürekli kestirip atma peşinde. 2 gün önce konuştuk, teknik servis size dönecek dendi arayan olmadı. Şimdi ben tekrar aradım değişik tavırlar ile konuşan, telefonda insanı uzun süre bekleten ve hiç konuşmayan, konuşmaya başladığında müşteriyi dinlemeyen bir temsilci ile karşılaştık. Ben derdimi anlatmama rağmen görüşmenin hemen ardından mesaj atılıp sabit IP için tekrar para talep ediliyor. İlk konuştuğum telefon görüşmeleri incelensin lütfen. Gıbırnet başta olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür etmişimdir. Ama bazı şeyler olumsuz yönde değişmiş gibi. Neyse umarım hem benim sorunumu çözersiniz hem de müşteri temsilcilerinin yaklaşımlarını. Lütfen ücretini ödediğim internet hizmetini bana sağlayınız. Buraya da yazmak istemezdim ama sorun çözülmediği için mecbur kaldım.

Hulusi
29 Ağustos 2024 14:00

Ben çözüm için telefon beklerken hala sabit IP alama konusunda mesaj atılıp para talep ediliyor.

Hulusi
01 Eylül 2024 20:15

Ne arayan var ne soran. Bu iş Tüketici Hakları'na doğru gidiyor.

25 Eylül 2024 12:02 (Şikayetten 26 gün sonra)

Merhabalar, detaylı kontrol sağlayabilmemiz adına aboneye ait isim soy isim iletişim bilgisi alabilir miyiz?

Gıbırnet Ve Türk Telekom'un İletişim Ve Altyapı Sorunları

23 Kasım 2024 21:05
Samet sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 15:16

Gökhan
17 Nisan 20:37
Melih sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 17:45
Osman sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2023 11:42
"Defalarca aramam ve 7 defa arıza kaydı oluşturulmasını talep etmem üzerine. Nasıl olduysa Türk Telekom saha çalışanları dönüş yaptılar ve arızalı modem değiştirildi. Gıbırnet'e bu kısımda geç de olsa fiber altyapı sorumlusu Telekom'a modem değişimini sağlatabildiği için teşekkür ederim."