31 Mart 2024 03:21

17.03.2024 tarihinde 20:45-21:16 saatleri arasında Kia Picanto araç ile yaptığım kiralama sonrasında aracı kullanan bir kullanıcı araçta hasar olduğunu bildirmiş ve bu hasarın benden kaynaklandığını tarafıma arayıp bildirdiler. Kanıtları ise benim kiralamamı bitirirken doğru açı ile fotoğraf çekmemem ve sonraki kullanıcının hasar bildirmesi. Sonrasında 10883.34 TL ve 6000 TL lik sırası ile hasar onarımı ve hizmet bedeli adı altında iki adet fatura kesilmiş. Faturaları mailimde gördükten sonra müşteri hizmetlerini arayıp itirazda bulundum fakat yine de kredi kartımdan 16883.34 TL lik çekim yapmışlar. Yaklaşık bir gün sonra beni aradılar ve sesiniz gelmiyor aramayı sonlandırıyorum deyip telefonu kapattılar. Sonrasında falanca numaralı talebiniz incelenmiştir ve tarafınıza bilgi verilmiştir diye SMS attılar. Bu durumdan sonra hem uygulamanın canlı yardım alanından hem de müşteri hizmetleri numarasından bir türlü iletişim kuramıyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum. Bu şekilde mağdur olan arkadaşları birlik olmaya davet ediyorum. Bu akıllı şirketin peşine düşmeliyiz, yetersiz kanıtlar ve kimin yaptığı belli olmayan ücretlendirmeleri ile insanları mağdur edememeliler

profile profile

Getir Araç Kredi Kartından İzinsiz Bir Şekilde Harcama Yapabiliyor!

Nesrullah
01 Temmuz 2024 21:44
Getir Araç Kredi Kartından İzinsiz Bir Şekilde Harcama Yapabiliyor!
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 20:12

05 Temmuz 2023 01:01
Moov Araç İptali Yapılmıyor, Çözüm Sürecinde Kartımdan Para Çekiliyor
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
15 Aralık 2023 09:33