Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Gençler Geziyor Yıllara Dayanan Tecrübesizlik!

26 Eylül 2024 16:27

Gençler Geziyor tur şirketi gideceğimiz turun yerel sebeplerle iptal olduğunu bir önceki (aynı program olan) tura katılabileceğimizi ya da para iade edeceklerini söylediler. Bende o kadar heveslenmişken iznimi bir şekilde ayarlayıp (mağdur olduğum bir konu) turu 1 hafta önceye çekme kararı aldım. En büyük hatayı yapmışım. Gittiğimizde şunu öğrendim, aslında sayı tamamlanamamış ve “haydi Avrupa'ya” diye bir tur şirketiyle ortak hareket etmişler ve ben bunu oraya vardığımızda öğreniyorum. Aslında hiç bilmediğim adını bile duymadığım bir tura gözüm kapalı hayallerimi ve paramı emanet etmiş oldum. Bunun bilgilendirmesini dahi yapmadılar bana yerel bir sıkıntı denildi ısrarla sormama rağmen detay dahi verilmedi. Nasıl bir tur olduğunu bilmeden bir tura katılmış oldum. Bilsem tur hakkında araştırma yapmadan gitmezdim o kadar birikim yapıyoruz bu tur için ve heba olsun istemezdim araştırma bile yapamadım gençler geziyor sayesinde ve onlar aracılığı ile paramı “Haydi Avrupaya” tur şirketine emanet etmiş oldum. Kısacası gençler geziyor tur şirketi tam güven duyulabilecek bir tur acentesi değil benim kanaatimde.
Haydi Avrupaya” tur şirketine gelecek olursam, saat 20.00 da lobide buluşalım diyorlar saatinde iniyorsunuz çoktan gitmiş oluyorlar ve aradığınızda konum atalım gelin diyorlar. Sayının tamamlanmasını bırakın biraz beklemeyi bırakın zamanından önce oteli terk edip gidiyorlar ve siz dilini, yolunu lokasyonunu dahi bilmediğiniz bir şehirde bu hareketle karşı karşıya kalıyorsunuz. Gezilen yerlere gelecek olursam mimarisi güzel ancak tarihini bilmek istediğiniz yerde tıkanıp kalıyorsunuz tur rehberleri çok yetersiz bilgilendirme yapıyor internetten kendiniz araştırmak zorunda kalıyorsunuz. Tam bir fiyaskoydu!

Leyla Turizm Eskişehir Benim İçin Hayal Kırıklığı!

13 Ağustos 2024 19:31

Köroğlu Travel Güvensiz Firma!

20 Temmuz 11:51

Asuman