Gdz Elektrik Dağıtım İşinizi Doğru Yapın!

13 Temmuz 2024 22:53824
1 Destek
13 Temmuz 2024 16:11

Ekipler geldi. Elektriği verdiler ancak sorunun fazla yükten kaynaklandığını ifade ettiler. Fazla yükün sebebi de 11. 07.2024 tarihinde bizim panodan sokağın sonundaki yurda yapılan hat çekimi

13 Temmuz 2024 23:10

Ekipler gittikten sonra yine bina içerisinde bölgesel elektrik gelmeyen odalar oldu

18 Temmuz 2024 17:57

Şikayetin üzerinden kaç gün geçti ne arayan ne soran ne de özür dileyen oldu. Bugün yine apartmandaki evlerin bazı odalarında elektrik var bazılarında yok. Yazıklar olsun

Sürekli Elektrik Kesintileri Günlük Yaşamı Olumsuz Etkiliyor

Sıla
13 Kasım 2025 19:07632

İzmir ili Torbalı ilçesi Tepeköy Mahallesi’nde Temmuz 2025’ten bu yana sürekli elektrik kesintileri yaşamaktayım. Hafta ...

Kullanılmayan Ev İçin Yüksek Elektrik Faturası Ve Sayaç Arızası Şüphesi

Tufan
2 Eylül 2025 14:44675

Yazlık olarak kullandığımız İzmir Seferihisar Sığacık Mahallesi'ndeki evimizde, Temmuz ve Ağustos aylarında evde hiç bul...

Gdz Elektrik Dağıtım Elektrik Arızası Sonrası Çamaşır Makinem Bozuldu, Mağduriyetim Giderilmiyor

Sinem
16 Ağustos 2025 12:55359

12 Ağustos 2024'de, Aliağa/İzmir yeni mahalle 567. Sokak no:* daire:3 u*** apartmanı’ndaki adresimde elektrik arızası ya...

Tümünü Gör
Gdz Elektrik Dağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Gdz Elektrik DağıtımPlanlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Ali
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Gdz Elektrik DağıtımGediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Meryem
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Gdz Elektrik DağıtımGediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Tuna
Klasik Gediz Elektrik Hareketi

Klasik Gediz ElektrikHareketi

Seren
Gediz Elektrik Sokak Lambası Sorunu

Gediz Elektrik SokakLambası Sorunu

Murat
Gdz Elektrik Dağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Gdz Elektrik DağıtımBalçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Mel