Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Ford Transit Parça Tedarik Sorunu Ve Mağduriyet

16 Ekim 2024 16:46

Alırsan Ford olursun rezil. 2018 model Ford Transit 350L açık kasa tek kabin kamyonetim var. 26.08.2024 tarihinde aracım kaza yaptı. Aracım HDI Sigorta tarafından kaskolu. Aracın ileride sorun çıkarmaması ve iyi bir şekilde yapılacağına inanarak aracı Konya Otokoç Ford Otosan servisine çektirdik. Keşke çektirmez olsaydık. 55 gün oldu, daha araç tamire bile başlanmadı. Sebebi ise bir parçanın olmaması ve bu parçanın Ford Otosan tarafından temin edilememesi. Otokoç ile, yani servisle, haftada 2 kere görüşüyoruz. Servisin verdiği tek cevap, parçanın tedarik edilemediği, yurt dışından istendiği fakat yurt dışında da parçanın olmadığı ve ellerine ne zaman ulaşacağını bilmedikleri şeklinde. Tedarik edilemeyen parça, şasi dediğimiz bir parça. Kendimiz de esnaf olduğumuz için parçanın ne olduğunu biliyoruz. Tedarik edilemeyecek bir parça değil, altı üstü saçtan bükülmüş U şeklinde bir demir parçası ve 55 gündür Ford Otosan bu parçayı tedarik edemiyor. Aracımız ticari araç, onun üzerinden ekmek parası kazanıyoruz ve 55 gündür bu araç yattığı için işlerimizde sekteye uğradı. Biz 55 gündür mağduruz. Bu zararı kim karşılayacak? Diğer taraftan esnaf olduğumuz için dışarıdaki diğer özel tamirci arkadaşlar da bu parçayı 55 gündür beklediğimizi bildiklerinden dolayı alay konusu olduk. Şimdi herkes 'Abi Ford Otosan'a söyle, isterlerse parçayı biz tedarik ederiz.' diyor. Onlara, hiç olmazsa işlerin durmasın diye dalga geçiyorlar. Kalitesine ve sağlamlığına güvenerek aldığımız Ford Transit markası bizi rezil etti. Koskoca Ford bir parçayı 55 gündür tedarik edemiyor. Yani sözün özü, alırsan Ford olursun rezil rüsva.

17 Ekim 2024 14:07 (Şikayetten 21 saat sonra)
19 Ekim 2024 13:56

Çağrı merkeziniz bile aynı şekilde vurdumduymaz ve ilgisiz çağrı merkezinizi 2 kere aradım arayalı bugün 4 gün oldu geri dönüş alamadım. Bana gerekli olanda çağrı merkezinin araması değil zaten sorunun çözülmesi 55 gündür tedarik edilemeyen servisinizin söylediğine göre Avrupa'da bile bulunmayan parçanın bulunması. Buradan size de yazıyorum servisinize de söyledim hala parça bulunmuyor hikayesinde ısrarcı iseniz bizim sanayimizde parçacı Ford cu Bayram var kendisinin telefon numarasını şirketinize vereyim irtibat kurun Ford cu bayram parçayı Ford Otosan a tedarik edebileceğini söyledi. Bu söylemi bile koskoca Otosan sindirebiliyorsa gerisi için bir laf söylememize gerek olduğunu düşünmüyorum.

Ford Transit Aracımın Tamiri 3 Aydır Bitmedi

İsmet
07 Ağustos 2024 14:32
Ford Transit Aracımın Tamiri 3 Aydır Bitmedi
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Ford Transit Courier İle Bitmeyen Sorunlar

Levent
02 Kasım 2024 22:16

Serkan
04 Nisan 2025 16:03
Ford Focus'ta Bitmeyen Şanzıman Ve Ekran Sorunları
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
13 Mayıs 2025 14:31
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Ford Ve Aksigorta'nın Yavaş Parça Tedariği Nedeniyle 35 Gündür Araç Teslim Edilemiyor

23 Ağustos 2024 16:24