Ford Transit El Kitapçığı

Musa
10 Mart 2023 10:23

2020 Ford Transit sahibiyim. Araç el kitapçığına bakın uyarısı veriyor ve güçten kendini kesiyor. Bu sorun araç kontağını kapatıp tekrar açınca düzeliyor. 5 kere Ford Antalya servisine gitti her seferinde sorun çözüldü deyip tekrardan araç bana gönderildi. Ben ticaretle uğraşan birisiyim ve 0 aldığım bu araç aldığımdan beri bana sorun açıyor. Ben 0 aldığım aracı kullanamadığım gibi üstüne bir de işimi yapamadığım için zarara uğruyorum. Bir daha Ford ile çalışmayı düşünmüyorum. Şu anda da avukatımla davamızı açmış bulunmaktayız. Sizde Ford'dan araç almadan önce bir kez daha düşünmelisiniz.

16 Mart 2023 09:10 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü talep, öneri, şikayet ve memnuniyetinizi (444 FORD) 444 36 73 numaralı Ford Direkt hattımıza iletebilirsiniz. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

Hasan

2022 transit 70. Binde bende de aynı sorun var çözen olursa lütfen yardımcı olsun

Ahmet

Sonradan çözüm bulabildiniz mi Bende de aynı sorun var 2020 model Ford transit kamyonet 44000 km de 2. El aldım 47000 km oldu büyük viteste ya da yokuş çıkarken sarı anahtar ışığı yapıp el kitabına bakın uyarısı veriyor Güçten düşüp gaz yemiyor Bir de bunu yük yokken yapıyor Yük olduğunda hiç çekmiyor zaten

Drogan

Reis 2.0 Mondeo var aynı sorun var olay çözüldü mü acaba

Ford Focus Şanzımanında Beklenmedik Silkeleme Sorunu

Hasan
08 Aralık 15:49
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Ford Kuga Yüksek Yakıt Tüketimi Sorunum 5 Aydır Çözülemiyor

Cem