Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
26 Temmuz 2024 19:30

2022 yılında Ford Otokoç İstinye bayisinden sıfır Tourneo Custom 8+1 otomobil araç aldım ve aldığım gün onlarla anlaşmalı olan bir yerde dizayn yaptırıp taksi olarak kullanmaya başladım ve sürekli sıkıntılar yaşadım. Aracım serviste yattı, götürdüğüm servisler aracım ticari taksi olmasından dolayı benimle ilgilenmiyorlardı. Son olarak Ford Gürbaşlar serviste bakımlarımı yaptırmaya başladım ve memnundum. Ardından araç arızalar vermeye başladı. Servise götürdüm, yaptıklarını söylediler ama araç yolda giderken bir anda alev aldı ve onların tamir ettikleri bagaj kapağından arabam ben içinde seyir halindeyken alev aldı. Yangın tüpüyle güçlükle söndürebildik ama maddi olarak aracımın camı ve bagaj kapağı yandı. Arabamı servise çektirdim ve yaklaşık 10 gündür hiçbir işlem yapmadılar. Her söylediğimde aracınızı inceliyoruz deyip beni oyalıyorlar. Bu araç ticari bir araç, beni maddi olarak çok büyük bir zarara uğrattılar. Servis çalışanları kendi hataları olduğunu söylemelerine rağmen aracımla hiçbir şekilde ilgilenmeyip beni kale almıyorlar ve beni çok büyük bir maddi zarara uğrattılar. Hepsinden şikayetçiyim.

29 Temmuz 2024 08:54 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ford Sıfır Araçta Cam Otomatiği Sorunu

27 Ocak 16:47

Ford Otosan'ın Parça Tedarik Sorunu

Erdal
11 Nisan 12:11
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Fren Arızası: Hayati Tehlike Ve Mağduriyet

Ahmet
29 Eylül 11:03
sifir-aracta-fren-arizasi-hayati-tehlike-ve-magduriyet-2.pdf
Semi sonuçtan hiç memnun değil

Semi
19 Eylül 2023 15:49