Beytullah sonuçtan çok memnun

17 Aralık 2024 12:20
Beytullah'ın Teşekkür Mesajı
“Aynı gün içinde merkez FLO'dan dönüş yapıldı kayıt oluşturduklarını mağazaya mail attıklarını oraya giderek para iademi yapacaklarını söylediler keşke buraya yazmadan yapılsaydı ama sonuç olarak ilgilenip para iademi yaptılar teşekkür ederim”

FLO mağazasının internet sitesinden almış olduğum Reebok Land Walk Dry Hi marka model outdoor botlar, üzerinde 'water rezistans' (su geçirmez) olarak satılmasına rağmen, hafif çiseleyen yağmurda 15 dakikalık kullanımda burun ucundan su aldı. Ayrıca ayakkabıyı sadece 15 dakika giymeme rağmen üzerinde öyle çizgiler oluştu ki sanki 3 ay giyilmiş gibi. Ayrıca ayakkabı ile her adımda yandan bükülen yerler ayağa baskı yapıp acıtıyor. Pazardan alınan 3 kuruşluk ayakkabılarda bile bu sıkıntıları göremezsiniz. Değişim ya da iade için gönderdiğimde bana 'Siz alırken su geçirmez yazıyor muydu sitesinde?' diye soruluyor. Ne alaka kardeş, su geçiren botu ne yapayım ben dediğimde, 'Hayır, biz su geçiren bota su geçirmez deyip satmayız, yazmıyorsa su alması normal' diyorlar! Kardeşim, ayakkabının üzerinde su geçirmez yazıyor, siz şaka mısınız? Ayakkabının üzerine çay bardağı ile su döküyorum, burun kısmından su alıyor. Bir de kalkıp mesaj atmışlar '1 ay içinde almazsanız imha edilecek ayakkabınız' diye. Ben hakkımı helal etmiyorum, o parayı kazanacağım diye yangınların içine giriyorum.
Sipariş no: R2418668796-2

17 Aralık 2024 13:03 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

22 Aralık 2024 12:09

FLO Ayakkabı Lumberjack Flake Waterproof Bot
FLO Ayakkabı Lumberjack Flake Waterproof Bot

27 Kasım 2024 12:00
lumberjack-botlarda-rahatsiz-edici-topuk-sorunu-1.pdf
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 18:27
Su Geçirmez Denilen Ayakkabı Su Geçiriyor!

03 Aralık 2024 20:20
FLO Ayakkabı'dan Alınan Ayakkabıda Kalite Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi