Ay Ka sonuçtan çok memnun

FLO Ayakkabı'dan Aldığım Ayakkabının Önü Açıldı!

25 Mart 2024 13:00

Şanlıurfa Novada FLO şubesinden 24 Şubat'ta aldığım ayakkabının 2 hafta sonra önü açıldı. 22 Mart'ta incelemeye gönderilen ürün için 14 günlük inceleme süresi verildi. Şu an Şanlıurfa da havalar sıcak ve oğlum bu sıcakta bot giymek zorunda kalıyor başka ayakkabı alacak durumum yok incelemenin çözümünü hemen talep ediyorum.

12 Haziran 2024 16:00

Bu ayakkabıdan önce aldığım Lumberjack ayakkabının önü iki hafta içerisinde açılmıştı incelemeye gönderdim kabul edildi daha sonra resimde gördüğünüz ayakkabıyı satın aldım. Aldığım Yeni ayakkabıyı oğluma öğlen giydirdim akşam bu halde yine önü açılmıştı bu defa da aynı şikayetten ürünün incelemeye gönderilmesini talep ettim. Ret kararı verildi itiraz ediyorum Lumberjack markası bir günde önü açılacak kadar kalitesiz mi FLO'ya yakıştıramadım. Tekrardan itiraz edip incelemeye gönderdim gerekenin yapılmasını talep ediyorum

11 Haziran 2024 16:36

25 Mart 2024 12:33

25 Mart 2024 14:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

Zühal sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2025 23:02
Abdurrahim sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahim
13 Şubat 2025 16:01

19 Ocak 2024 17:27
Ahmet sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2023 18:01
"Teşekkür ederim şimdilik sıkıntı yok."
FLO Ayakkabı FLO'dan Aldığım Ayakkabının Dayanıksızlığı
FLO Ayakkabı FLO'dan Aldığım Ayakkabının Dayanıksızlığı