Musa sonuçtan çok memnun

FLO Ayakkabı Üretimden Kaynaklı Hata Bulunamadı Sorunu

12 Haziran 2023 23:09
Musa'nın Teşekkür Mesajı
“Hemen ilgilenip sorunu giderdiler. Müşteri hizmetleri çok ilgiliydi, teşekkür ediyorum.”

FLO mağazasından Lotto markalı spor ayakkabı aldım. Sadece 20 gün kullandım ve ayaklarımın ağrımaya başladığını gördüm. Ayaklara baktığımda ayakkabının içinde sağ alt yüzeyin deforme olduğunu bunun etime baskı yapıp ağrıyı yaşamama sebep olduğunu fark ettim. İnceleme üzerine ayakkabıyı FLO'ya verdim ve gelen mesaj : Değerli müşterimiz, M427800530F305580002 numaralı ürününüz incelenmiş ve üretimden kaynaklı bir hata bulunamamıştır. Ürününüz inceleme kaydı açtığınız mağazamıza gönderilmiştir, mağazamızdan ürününüzü teslim alabilirsiniz. M:0388023942900019 Gerçekten şoke olduk. 1000 lira verip aldığım bir ayakkabı 20 gün gibi kısa bir süre kullanım sonrasında garanti kapsamına dahi alınmamış olması inanılmaz şaşırttı. Senelerdir FLO'dan alışveriş yapan biri olarak böyle bir sonuçla karşılaşmayı beklemiyordum. Yaşamış olduğum sorunun çözülmesini talep ediyorum.

13 Haziran 2023 14:51 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

Musa
Musa
19 Haziran 2023 20:01

17 Aralık 2024 18:10
Lumberjack Ayakkabının 4 Günde Yırtılması Şaşkınlık Yarattı
Lumberjack Ayakkabının 4 Günde Yırtılması Şaşkınlık Yarattı
İsmet sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2023 18:19
"Değişim verildi. Sorunum çözüldü. Teşekkür ederim."
FLO Ayakkabı FLO Ürünleri Garantili Değil Bence
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2025 14:29
Furkan sonuçtan çok memnun

13 Şubat 2025 11:02
"Teşekkürler."
Cemal sonuçtan çok memnun

15 Haziran 2023 19:39
"Sorunum giderildi. Markanın ilgi ve alaka için teşekkür ederim."

FLO Ayakkabı Kategorileri