Mehmethan sonuçtan hiç memnun değil

FLO Ayakkabı FLO'nun Ayakkabımı Mahvetmesi.

FLO Ayakkabı FLO'nun Ayakkabımı Mahvetmesi.
30 Ağustos 2024 17:53

FLO mağazasından Lumberjack morgen 4FX beyaz erkek sneaker ayakkabı aldım, yanında temizleme köpüğü aldım ( mağazada reklamını yaptılar ayakkabı aldıktan sonra. ) 3. Kullanımda hava alan yerleri renk değiştirmeye başladı. FLO müşteri hizmetlerine yazdım, mağazadan aldıysam oraya iade etmem gerekecekmiş dediler, hem temizleme köpüğünü aldırıyorlar ve ayakkabımı mahvettikten sonra utanmadan mağazaya gitmem gerekecekmiş. Yardımcı olun.

16 Eylül 2024 10:25

23 Ağustos cuma günü Lumberjack marka ayakkabı, FLO süet&nubuk ayakkabı süngeri ve ayakkabı temizleme köpüğünü aldım. Ayakkabı aldıktan sonra çalışan ayakkabının etrafına sürersen ayakkabını temiz tutar, diye benzer cümle kurdu, bana ayakkabı temizleme köpüğünü FLO süet&nubuk ayakkabı süngerine sıkıp ovalayarak sür dedi, bunların hepsini aldım. 4 gün kullandım 2. Günde kahverengi 4. Günde ayakkabımın hava alan yerleri belirgin bir biçimde siyahlaşmaya başladı, FLO ayakkabı temizleme köpüğünün kullanma talimatında benim ayakkabı için hiçbir uyarı geçilmemişti 3 Eylül salı günü ayakkabımı mağazaya verdim, incelemeye gönderdiler, inceleme bugün sonuçlandı. Böyle saçma sapan iş yapan firma olur mu, hem aldırıyorsunuz temizleme köpüğünü, temizleme köpüğünde sorun çıkıyor. Para iadesi istiyorum ve bir daha sizin markadan alışveriş yapmayacağım yaptırmayacağım! Paramı geri verin yoksa bu işin peşini bırakmayacağım!

Ek
31 Ağustos 2024 13:06

Halen cevap gelmedi, bu kadar müşterisine önem vermeyen kalitesiz marka görmedim, artık bu markadan alışveriş yapmam.

01 Eylül 2024 13:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

16 Eylül 2024 12:25

Bir daha FLO'dan ayakkabı almayacağım ve aldırmayacağım. Temizleme köpüğünde sorun olan FLO, müşteriye suç atıyor.

Arzu sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2024 23:53
"Şikayetimi ciddiye alarak çözüm sağladığınız için teşekkür ederim"
FLO Mağazasından Aldığım Ayakkabıda Su Geçirme Ve Koku Sorunu
FLO Mağazasından Aldığım Ayakkabıda Su Geçirme Ve Koku Sorunu
Duygu sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2024 15:17
FLO Ayakkabı Lumberjack Spor Ayakkabının Renk Değişimi Ve Garanti Sorunu
FLO Ayakkabı Lumberjack Spor Ayakkabının Renk Değişimi Ve Garanti Sorunu
Hazarcn sonuçtan çok memnun

24 Eylül 2024 22:48
"Değişim hakkı verildi. Teşekkürler"
Atakan sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2024 13:06
"FLO müşteri hizmetleri tarafından bana ulaşıldı dilersem ücret iadesi dilersem ayakkabı değişimi yapabileceğim söylendi. Sorunum çözüldü teşekkür ediyorum."
FLO Ayakkabı FLO'dan Alınan Ayakkabının İade Yapılmaması Ve Kargo Sürecinin Uzaması
Enes sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 17:01
FLO Ayakkabı Kategorileri