Berre sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 20:45

İstanbul Vialand AVM’de FLO mağazasından yapmış olduğum ayakkabı alışverişim sırasında, satış danışmanı tarafından önerilen üç adet ayakkabı temizleme ürünü satın aldım. Bu ürünleri bez ayakkabımıza kullandık ve ayakkabının üzerinde lekeler oluştu (Puma marka). Birkaç gün sonra kardeşim aynı temizleme ürünlerini kullandı ve ayakkabısında aynı şekilde lekeler oluştu (Adidas marka). Çirkin bir görüntü ortaya çıktı. İkisi de beyaz ve bez ayakkabıydı. Maalesef mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

04 Temmuz 2024 12:50 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

05 Temmuz 2024 11:37

Merhaba, iki ayakkabıda aynı şekilde lekelenmeler oldu köpüğü sıktığımız yerlerde lekelenmeler bizim hatamız değil incelemeye gönderilmesi istendi ürün iade ve değişim istiyoruz müşteri temsilcisi maalesef yardımcı olmadı.

05 Temmuz 2024 11:42

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu ileteceğim maalesef yardımcı olunmadı İki adet ayakkabımız kullanılamaz halde mağdur edildik.

Ayhan sonuçtan çok memnun

03 Mart 2024 20:23
"Devran bey ilgilendi Keşke bu şikayetler olmadan çözülebilse bir şeyler daha iyi olur. Teşekkürler..."
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

FLO'dan Alınan Ayakkabı Temizleme Ürünleri Ayakkabımı Mahvetti

05 Temmuz 2025 20:41
flodan-alinan-ayakkabi-temizleme-urunleri-ayakkabimi-mahvetti-2.jpg
flodan-alinan-ayakkabi-temizleme-urunleri-ayakkabimi-mahvetti-1.jpg

20 Aralık 2024 21:39
Temizlik Ürünü Ayakkabılarımı Mahvetti!
FLO Ayakkabı Kategorileri