Enes sonuçtan çok memnun

FLO Ayakkabı FLO Nun E-arşiv Fatura Linki Çalışmıyor, Fatura İsteyince De Vermiyor.

24 Şubat 2024 16:34

https://fatura.flo.com.tr adresi çalışmıyor.

FLO' dan alışveriş yaptığımızda eklediğim görselde de görebileceğiniz gibi 'bilgi fişi' kesiyorlar, kasa fişi değil. Devamında da yine eklediğim görselde kırmızı ile etrafını çizdiğim kısımda "bu satış işlemi için E-arşiv fatura düzenlenecek olup, E-arşiv faturanıza https://fatura.flo.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz" yazmakta. Fakat adres linkine ulaşılamıyor. FLO dan mail yolu ile destek istedim bana;
"Talebinize istinaden mağazamız tarafından işlem tamamlandığı için fatura iletilmeyeceği bilgisi verilmiştir." bu şekilde bir cevap verdiler. Buradan yola çıkarak iki sonuç ortaya çıkıyor.
1) FLO Bu fatura linkini müşterilerle dalga geçmek için yazıyor. (böyle olduğunu düşünmüyorum)
2) FLO Müşterilere kasada bilgi fişi kesip, peşinden 1 ay içinde kesmek zorunda olduğunu faturayı kesmeyerek vergi kaçırıyor. Ben tam olarak ta böyle yaptığınızı düşünüyorum. Faturayı kesmiş olsanız kesinlikle ulaşabilirsiniz. E-arşiv faturalarına her zaman ulaşabilirsiniz.
Ben faturamı istiyorum, çok mu fazla şey istiyorum?

24 Şubat 2024 17:04 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

Enes
Enes
24 Şubat 2024 17:05

Ben o numarayı aradım o da beni "[email protected]" mail adresine yönlendirdi. Oradan da sonuç çıkmadı.

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 12:45

25 Mayıs 2024 13:27
FLO Ayakkabı E-arşiv Faturaya Ulaşamama Sorunu
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 15:23

15 Haziran 2024 15:18