Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

FLO Ayakkabı Değişim Yapmıyor!

01 Nisan 2024 16:12
31 Mart 2024 14:12

FLO dan aldığım ayakkabı dikişleri açıldı değişim yapmıyorlar. İki defa gönderdim bakmadan incelemeden geri gönderiyorlar

01 Nisan 2024 16:37 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

08 Nisan 2024 23:19
FLO Ayakkabı Değişim Yapmıyor!

Bana ulaşmanızı bekliyorum. Daha bir sonuç çıkmadı. Kalitesiz ayakkabınız bende hala. Yırtık dikişler sökülmüş

Osman sonuçtan hiç memnun değil

İlk Giyişte Su Alan Kışlık Botun Değiştirilmesini Talep Ediyorum

01 Nisan 15:09
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Defolu Scooter Ayakkabı Ayak Ağrısına Neden Oldu, Değişim İstiyorum

30 Mart 19:16
Defolu Scooter Ayakkabı Ayak Ağrısına Neden Oldu, Değişim İstiyorum
defolu-scooter-ayakkabi-ayak-agrisina-neden-oldu-degisim-istiyorum-1.jpg
Birol sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur Sonrası Botta Beyaz Lekeler Ve Sadece Fotoğrafla İnceleme Hayal Kırıklığı

27 Mart 18:55
yagmur-sonrasi-botta-beyaz-lekeler-ve-sadece-fotografla-inceleme-hayal-kirikligi-3.jpg
yagmur-sonrasi-botta-beyaz-lekeler-ve-sadece-fotografla-inceleme-hayal-kirikligi-1.jpg
Sadi sonuçtan hiç memnun değil

Gerli Dockers Deri Ayakkabı 20 Günde Çabuk Bozuldu, Mağaza Kullanıcı Hatası İddia Ediyor

24 Mart 18:39
gerli-dockers-deri-ayakkabi-20-gunde-cabuk-bozuldu-magaza-kullanici-hatasi-iddia-ediyor-7.pdf
Tüm FLO Ayakkabı Bot Şikayetlerini Gör

FLO Ayakkabı Kategorileri