30 Ocak 2024 21:496.938

Kasım indiriminde Gallery Cristal'den online aldığım Fissler marka 4.5 kiloluk düdüklü tencere daha alalı bir ay olmadan ilk kullanımda kademe düğmesi fırladı. Fissler'ı aradığımda 'Eğer fırladıysa valf contası delinmiştir, garantiye girmez.' tarzında bir yanıt aldım. Contayı çıkardığımda, bunun bizim yapabileceğimiz bir şey olmadığını ve contanın gerçekten patlamış olduğunu gördüm. Muhtemelen basınçla kademeleri çıkarırken patlamış. Conta için istenen ücret ise 500 küsur lira. Zaten indirimli alalım diye beklediğimiz ürün, 1 ay dolmadan 500 lira daha vererek güncel fiyatın üstüne çıkıyor. Ben bu ürünün belki de patlak olarak geldiğini düşünüyorum. Bunu nereden bilebilirim? İçeride kalan kısım benim hatam olabilir mi?

31 Ocak 2024 09:16 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sn.Ayşegül Ç, Valf contası kendiliğinden yırtılmaz efendim. Şu şekilde yırtılabilir, kemik bıçak çatal vs sert kesici bir şey gelirse yırtabilir, rafa koyarken keskin bir yere denk gelebilir, bulaşık makinesine atarsanız zarar verir. Bunlar olası sebepler ama hangisi başınıza geldi bilemeyiz. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetler ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz.

31 Ocak 2024 13:37

Bende size contanın delik yerinin kapağın alt kısmında içeride olduğunu söylüyorum oranın birisinin bilerek kesmeden yırtılma ve kesilme şansı yok bizlerde gözlerimiz görüyor bir çözüme ulaşamayacağımı zaten biliyorum amacım almak için niyetlenen varsa bunları okuyarak bilgi sahibi olsun ilk kullanımda kesilmiş denen şeyin çok sağlam olma şansı yok bir conta 500 kusur fiyatlı ve iki kullanmada bir yırtılmayacağının garantisi yok yani omur boyu tencerenin iki kati para ödenir böyle o conta olmadan da asla hızlı bir pişirme olmuyor buhar kaçtığı için demem o ki almak isteyenler bilgi sahibi olsun ben almadan önce araştırırken rastlasaydım böyle bir bilgiye almazdım ve iki tane aldım

Neriman
Neriman
Benzer Şikayeti Var
3 Eylül 2024 13:20

Şu an aynı sorunu ben de yaşıyorum çok garip orada bıçak ya da kemik gelmiştir denmesi, lütfen valf contasını ücretsiz değiştirin 2 pişirimde düdüklü pişirmiyor

Meris
Meris
12 Temmuz 2024 10:4724.857

Ocak ayında Fissler düdüklü tencere aldım. 3. Kullanımdan sonra ıslık sesi gibi yüksek bir ses gelmeye başladı. Müşteri ...

2 Destek

Fissler Vitaquick Green Tencere Valf Contası Garanti Kapsamında Değerlendirilmedi

Ümit
Ümit
17 Ağustos 2025 19:082.972

Fissler Vitaquick Green marka tenceremi Hepsiburada üzerinden satın aldım ve ürünüm henüz 1 yılını doldurmadan, 10 Temmu...

2 Yorum

Fissler Düdüklü Tencere Park Afyon Şubesi

Esim
24 Nisan 2024 22:283.883

Bir yıl önce Afyon'daki Park Gallery Crystal'dan Fissler marka düdüklü tencere satın aldık. Geçtiğimiz günlerde düdüklü ...

Tümünü Gör

Elif
Gallery Crystal Tencereden Ses Gelmesi

Gallery CrystalTencereden Ses Gelmesi

Ayşe
Fissler Valf Düdüğü Çıkmıyor!

Fissler Valf DüdüğüÇıkmıyor!

İpek