Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Filiz Makarna

tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Filiz Makarna ile ilgili bir şikayetin mi var?
509 Şikayet
Şikayet Sıralaması
3 gün önce

Filiz Makarna Filiz İrmik Kelebeklenme

Filiz marka irmik aldım kelebeklenme oluşmuş hiç yaşamamıştık ve ailecek tiksindik bir daha olacak diye korkuyoruz neden böyle bir şey olabiliyor. anlamadım. İlgilenmeniz rica ediyorum. İnsanlar para veriyor ve beğenerek yediğimiz aldığımız üründe bunu görmek hiç iyi olmadı lütfen ilgilenmeniz bekli...

Filiz Makarna Filiz Burgu Makarna Değişik Şekil

Çocuklarım için sürekli Filiz Burgu makarna alıyorum. Fakat bu son paketin içerisinde değişik şekillerde ve farklı ebatlarda makarnalar çıktı ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum sanki iki farklı makarnayı birleştirmişler gibi diyeceğim ama bu şekilde bir makarna çeşidi olmadığını düşünüyorum.

Filiz Makarna Filiz Kuskus Rengi Kokusu Şekli Tuhaf. Yapışık Çıktı.

Filiz kuskus aldım Carrefour SA marketten 2 paket. Akşam yapayım dedim rengi ve görüntüsü çok farklı geldi. Birbirine yapışık ve beyaz renkte idi. Görselde detaylı var. Filiz markasına hiç yakışmadı. Bir daha tercih edeceğimi hiç sanmıyorum. Çocuklar istediği için almıştım. Ama pişman olduk.

Filiz Makarnanın İçinden Böcek Çıktı

Depremzedeyim ve yardımdan Filiz Makarna geldi. Bugün makarna yapmaya karar verdim ve filiz makarnayı haşlanmakta olan suya koydum ve siyah ve beyaz böceklerin suyun yüzüne çıktığını fark ettim yani bu nasıl bir ihmallik nasıl bir sorumsuzluk bir de kontrol etmeden depremzedelere yollanmış hala şokt...

Filiz İrmiğin İçinden İrmikten Çok Böcek Kurtçuk Çıktı

Aldığım Filiz irmiğin içinden irmik değil de kurtçuk ve siyah böcek dolusu çıktı. Paradan ziyade ben bu makarnaya çok güveniyordum bu marka dışında asla makarna irmik almazdım. Geçen günde spagetti paketini açtım makarnanın içi değişik bir şey vardı boşverdim ama bunu kaldıramam. Şikayet bir değil i...

Filiz İrmiğin İçinden İrmikten Çok Böcek Kurtçuk Çıktı

Filiz Makarna Şikayetleri İçinden Böcek Çıkıyor

Filiz uzun ince Makarna aldım içinden ufak ufak böcekler bayağı fazla çıktı ve çürük makarnaydı bundan sonra hiçbir makarnadan alaşım gelmiyor Yazıklar olsun özür amaçlı hediye göndereceğiz dediler onu bile göndermediler yazıklar olsun size Filiz Makarna

3 hafta önce

Filiz Makarnadaki Kurt

Makarnayı yapmaya başladım ve suyunu süzdüğüm anda makarnanın üstünde kurtçuk benzeri şeyler olduğunu fark ettim. Belki kürt değildir ama eminim ki yenilmeyecek ve kötü bir şeydi bu yüzden yazma ihtiyacı duydum. Umarım geri dönüş yapılır ve bu hata tekrarlanması engellenir.

3 hafta önce

Filiz Makarna İçinden Böcek Çıktı

Filiz marka aldığımız kalem makarnanın hamurunun içinden makarna piştikçe böcek çıkmaya başladı. Sonrasında pakette kalan çiğ makarnaları kontrol ettiğimde hamurun içindeki siyahlıkları fark ettim ve kırıp baktım. Görsellerini ekliyorum bundan sonra bu markadan bir ürün alabileceğimi sanmıyorum.

4 hafta önce

Kurtlanmış Filiz Makarna Paketi

Bir hafta önce aldığım makarnanın içinde kurtçuklar ve güve yumurtaları çıktı. Çekmecemden çıkan kelebekten şüphelendim. Baktığımda makarnanın kurtlanmış olduğunu gördüm. Bu nasıl olabilir. Böyle bir markaya hiç yakışmadı. İkinci defa başıma geliyor. Fark etmeden pişirmiş olabilirdim. Daha kötü şey...

4 hafta önce

Filiz Makarna Makarna Dan Çıkan Böcek

Filiz uzun makarna içinden böcek çıktı 2024 tarihli olmasına rağmen resmini çektim şok oldum en güvendiğim markaydı diğer maketleri açmadım ama üstten görünüyor küçük siyah şeyler var çok yazık 10 paket almıştık hiç birine bakamıyorum şimdi hepsi ziyan oldu

16 Şubat

Filiz Makarna Filiz Marka Arpa Şehriyede Böcek Var.

Filiz arpa şehriyede böcekler bitler var. 2024 son kullanma tarihli olmasına rağmen bu nasıl olabilir. Yıllardır kullandığımız filiz markasından beklemezdim. Temiz paketlenmemiş. Üzücü bir durum. Bundan sonra bu markayı kullanmayacağız bu görüntüden sonra.

13 Şubat

Filiz Makarna Makarnanın İçinden Saç Kılı

Marketten yeni aldığım 2024 son kullanma tarihli makarnanın içerisinden pişirdikten sonra uzun uzun simsiyah saç kılları gibi kıllar çıktı bir avuç dolusu sonra pişirdiğim makarnayı çöpe atmak zorunda kalıp ikinci paketi pişirdiğimde yine aynı görüntüyle karşılaştım. Şu zamana kadar ilk defa böyle b...

07 Şubat

Filiz Makarna Küflü Tel Şehriye

Çocuğuma çorba yapmak için sürekli filiz marka tel şehriye alıyorum çünkü güvenilir bir marka olduğunu düşünüyorum fakat bu akşam çorba yapmak için yeni paket şehriyeyi açtığımda karşılaşmak istemediğim küflü taş gibi şehriyeler gördüm. Güvenilir marka diye elimiz markette bu markaya gidiyor görülen...

Filiz Makarna Küflü Tel Şehriye
03 Şubat

Filiz Makarna Üzerinde Siyah Lekeler

File marketten aldığım Filiz Makarnanın üzerinde lekeler var. Bayağı makine yağı izleri gibi. Pişirmediğim kısmına da baktım, onlarda da öyle lekeler olduğunu gördüm. Son kullanma tarihine baktım geçmemiş. Bayağı siyah siyah bir şeyler yapışmış üzerine.

25 Ocak

Filiz Makarnada Küflenme

Marketten almış olduğum Filiz Makarna topak şeklinde küflenme vardı. Bugüne kadar sürekli farklı markalar denedik ama şu an bu marka makarna almaya çekiniyorum çocuklarımızın sağlığı tehdit altında. Lütfen hatanın telafi edilmesi için ilgilerinizi rica ediyorum.

22 Ocak

Filiz Makarna Makarnadan Sinek Çıktı

Bugün aldığım filiz spagetti makarnasının içinden sinek çıktı bu nasıl bir şeydir hiç mi hijyen yok kardeşim ilgili bütün kurumlara şikayette bulunacağım. Belki insan sağlığını biraz daha dikkate alırlar. Yaptıkları işi bbirazda ha özenirler videosuyla fotoğrafları ni çektim

22 Ocak

Filiz Makarna Böcekli Makarnalar, Şehriyeler, İrmikler

Birçok şikayet yazılmış aslında ancak dikkat çeken husus Filiz Marka yetkililerin suskun kalması. Reklamlara devam etmeleri. Gıda ile ilgili bir sorun olması nedeniyle ivedi çözüm bulunmalıdır. Ancak böcekli makarnaları toplatıp, ayıklatıp hatta yıkayıp kurutup tekrar insanlara satmazlar. Biraz cidd...

17 Ocak

Filiz Makarna Filiz Spagetti Küflenmiş

Ankara GOP Gimsa şubesinden aldığım filiz spagettisi kapalı olduğu halde küflenmiş çıktı son kullanma tarihi de 05/12/2024 olmasına rağmen. Hep kullandığım bir markaydı çok şaşırdım gerçekten bir daha filizden bir şey almayacağım. Bu soruna bir telafi talep etmekteyim.

Muhammet Şikayetini Yayından Kaldırdı
26 Ocak
Esin Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Filiz Makarna bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Filiz Makarna henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Filiz Makarna bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Filiz Makarna telefon numarası nedir?
Filiz Makarna telefon numarası: 0216 651 61 62
Aldığım makarnanın içinden yabancı maddeler çıktı. Ne yapabilirim?
Filiz Makarna müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirebilir, talep ve görüşlerinizi buradan da paylaşabilirsiniz.
Filiz Makarna hakkında farklı soru ve taleplerim var.
Filiz Makarna hakkındaki tüm görüş, talep ve önerilerinizi paylaşmak için lütfen buraya tıklayın.

Filiz Makarna Hakkında

Filiz Makarna 1974 senesinde, Filiz Gıda adıyla Bolu’da kurulan, 1994 yılında ise dünyaca ünlü İtalyan makarna markası Barilla ile iş birliği yapan bir marka. 1990’lı yıllardan itibaren kaliteli ürün ve marka iletişimi sayesinde Türkiye’nin önde gelen makarna üreticilerinden biri olmayı başaran Filiz Makarna, bugün sektörün lider konumundaki oyuncularından biri. Farklı pek çok makarna çeşidi ile sayısız damağa hitap etmeyi başaran marka, klasik, yumurtalı, kepekli makarna gibi birçok seçenek sunmakta. Dünden bugüne sektördeki konumunu korumayı başaran firma, Türkiye ölçeğindeki sayısız makarna severin bir numaralı tercihi olmayı sürdürmekte. Marka hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz firmanın web sitesini ziyaret edebilir, Filiz Makarna şikayet ve Filiz Makarna yorum sayfamızda tümüyle reel müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Filiz Makarna Ürünleri

Türkiye’nin lider konumundaki makarna üreticilerinden biri olan Filiz Makarna, sunduğu envaiçeşit ürün ile sayısız damak tadına hitap etmekte. Birbirinden farklı pek çok lezzet hazırlamanıza imkan tanıyan bu çeşitlilik içerisinde klasik makarnalar en popüler seçeneklerden biri. Filiz Makarna bu ürününü özenle seçilmiş buğdayların yüksek teknoloji ile işlenmesi sonucu elde eder. Hamurlaşan, yapışmayan, lezzeti ve kıvamı itibarıyla da iştah kabartıcı olan klasik makarnalar hem sade hem de soslarla karıştırılmış şekilde tercih edilir. Filiz Makarna içindekiler ise üründen ürüne çeşitlilik gösterir. Klasik makarna çeşitleri arasında spagetti, yassı spagetti, fırın makarna, arpa şehriye, kuskus, tel şehriye, ince uzun, burgu gibi birçok seçenek bulunur. Yumurtalı makarnalar ise yumurtanın besleyici özelliklerine sahip, lezzetiyle sayısız sofrada iştah kabartan makarna çeşitleri arasında. Özellikle 1 yaş ve üzeri büyüme çağındaki çocuklardan hamile kadınlara kadar pek çok tüketici için ideal olan bu ürünler, uzun erişte, bukle, erişte ve kırpık çeşitlere sahip. Formuna özen gösteren tüketiciler içinse Filiz Makarna’nın sunduğu kepekli makarnalar çok cazip. Düşük kalori değeri sayesinde sağlığınızı & formunuzu kolayca koruyabileceğiniz kepekli makarnalar yüksek lif oranı sayesinde de tokluk hissi verir. Vitamin & mineral yönünden zengin olan bu ürünler, makarnanın protein değerini arttırırken şeker, yağ ve karbonhidrat gibi maddelerin vücut tarafından emilimini de azaltır.

Filiz Makarna İletişim

0216 651 61 62 Filiz Makarna telefon numarasını ücretsiz arayarak marka ile fikirlerinizi paylaşabilir, ürünler hakkında bilgi alabilir, tüm sorularınızın yanıtlanmasını talep edebilirsiniz. Filiz Makarna genel müdürlük konumu ise İstanbul Ataşehir’de olup açık adresi Serin Sk. 18, İçerenköy, 34752 Ataşehir/İstanbul şeklindedir. Tüm bunlara ek olarak; markayı sosyal medya üzerinden takip ederek de güncel gelişmelerden anbean haberdar olmanız mümkün. Dilerseniz tümüyle reel tüketici yorumlarından oluşan sayfamızdaki geri bildirimleri de okuyabilirsiniz. Bozuk ürün, paketleme, raf ömrü gibi birçok konuda yapılan değerlendirmeleri burada okuyabilir, arzu ederseniz siz de Filiz Makarna hakkındaki tüm görüş, talep ve önerilerinizi sayfamızda paylaşabilirsiniz. Yapılan yorumları hem diğer tüketicilerin hem de markanın gördüğünü bilmenizde yarar var.