File Market Donmuş Kıyma Kokuyor

30 Kasım 2023 20:30

File marketten dana kıyma alıyorum eve geliyorum yemek yapıyorum kalanları bölüp buzluğa atıyorum. Yemek için çıkardığımda et te koku oluyor. Beyaz parçalar görüyorum içinde pişerken de et kokusundan ziyade tuhaf bir koku alıyorum. Ama ilk marketten aldığım kıyma kokusuz. Artık çıldıracağım kaç kg kıymam yemeğim böyle boşa gitti. Emeğime yazık. Ne Eti yiyoruz inanın bilmiyorum ama buna bir çözüm bulun. Buzluktan çıkarıp buzdolabında çözdürüyorum. Açıkta da kalmıyor yani bozulma ihtimali de yok. Sorun ette!

23 Şubat 2024 13:39

File Market kıyması dana makinesi ayrı diye orayı tercih etmeme rağmen Eti asla lezzetli değil ve her yemekte kokuyor. İthal et belli ki kavurunca bile kıyma kokmuyor et kokmuyor yani. İnsan sağlığıyla oynuyorsunuz artık. Ne Eti sattığınızı yazın ona göre alalım!

Adem
Adem

Aynı şeyi bizde yaşadık et angusmu ne Eti belli değil berbat

Nazlı
Nazlı

Birebir aynı problemi ben de yaşadım ne yazık ki ve iki tencere yemeğim çöp oldu. Fileden acil açıklama bekliyorum, biz ne yiyoruz?!?!?

Dilara
Dilara

Cevap gelmedi ama maalesef, hala evime tek seferlik dondurmadan tüketeceğim kadar kıyma alıyorum

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 17:31

13 Kasım 2024 18:36