Semra sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Debriyaj Yerinden Çıktı

Fiat Egea Debriyaj Yerinden Çıktı
20 Haziran 2024 09:41

2019 Egea aracımın debriyajında sürekli sorun vardı. Vites geçişleri çok zordu. Bayramda yolculuk esnasında debriyaj kırıldı ve karanlık, ıssız bir yolda çocuğumla kaldık. Gerçekten inanamadım. Yıllardır araç kullanıyorum, 30 yıllık araçları da sürdüm ancak ilk defa böyle bir şey görüyorum. Araştırma yaptığımda daha önce de Egea'larda bu şekilde debriyajı kırılan kişiler olduğunu gördüm. Bu sorunun kronik olduğunu düşünüyorum. Aracımın firma tarafından yapılmasını istiyorum. O an panik haliyle kaza da yapabilirdim. Firmanın en azından mağduriyetimi gidermesini istiyorum.

20 Haziran 2024 09:59 (Şikayetten 18 dakika sonra)
21 Haziran 2024 15:48

Aracım serviste, servis bana 35.600 maliyet çıkardı. Firmayı tekrar aradım dönüş yapılacağını söylediler. Bilgi bekliyorum.

05 Temmuz 2024 12:12

Firma kesinlikle yardımcı olmadı. Araç bakimi v. S v. S gibi konuları paylaşarak beni kusurlu gösterdiler. Trafik te aracı sürerken debrajin kırılması çıkması benim ailemin ve diğer insanların hayatini tehlikeye attı. Araç bakimi yapılmadıysa debriyaj belki bir gün fren de çıkacak yerinden bunun araçla alakası yok tamamen kullanıcı kaynaklı bir durummus. Antika bir arabaya binin ben yine debrajin çıkacağını düşünmüyorum. Konuyla ilgili ben ve ailem yasal yollarla hakkımızı arayacağız.

Fiat Egea Debriyaj Pert

Rüştü
22 Kasım 2023 14:46

Fiat Egea Debriyaj Sertleşmesi Sorunu

Hakan
04 Temmuz 2023 17:45

Fiat Egea Arızası Ve Mağduriyet!

Ali
05 Şubat 2025 19:50
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
25 Haziran 2024 08:12