Erdem
26 Ağustos 2024 17:23

Öncelikle kolay gelsin. 19/07/2024 tarihinde K**** Ö******* bayisinden sıfır 1.4 Egea Urban araç satın aldım. 1 gün sonrasında, 20/07/2024 tarihinde, ön tamponun alt kısmında sürtme (tahminime göre çekicide inip binerken bir sürtme olmuş) ve direksiyonda 3 adet derin, 2 adet kılcal çizik olduğunu gördüm ve bayiye bildirdim. Fotoğraf çekip attım ama bununla beraber fotoğrafını da çekip attım. Bunu gördüğümde aracım 40 km'deydi. Bayiye gittiğimde 250 km'deydi. Bana denilen ürünle alakası yoktur. Tamamen kullanıcı hatası olduğunu söylediler ama ürün hiçbir şekilde incelenmedi ve fotoğrafları dahi ben çekip attım. Sonrasında bana denilen biz çözemiyoruz. Bizi şikayet et. Şikayetten sonra tutanak tutuldu fakat onun geri dönüşü de aynı oldu. Ürünle alakalı değildir. Kullanıcı hatasıdır. Yani bir ürüne ne yapılırsa direksiyon falçata kesiği olur. İlk günde sıfır araçta bununla alakalı ne yapmam gerekiyor? Hakkımı nasıl savunabilirim? Şimdi de aracın sağ arka kısmından ses gelmeye başladı. Daha ilk ayda markadan da araçtan da soğudum. Çektiğim fotoğraflar bayi önünde çekilmiştir. 250 km'de.

26 Ağustos 2024 17:45 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 22:56
Fiat Egea Urban Plus Model Araçta Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea 1.4 Baskı Balata Problemi

Cem
05 Temmuz 2023 21:08
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea'da Çözülemeyen Yağ Sorunu

İlker
07 Kasım 2024 04:25

Murat
01 Mart 2024 16:34
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Fiat 0 Km Araç Mağduriyeti

Halil