Halil sonuçtan hiç memnun değil

Fiat 0 Km Araç Mağduriyeti

Halil
22 Şubat 2024 10:16

26.01.2024 tarihinde Gaziantep Topçuoğlu bayisinden Fiat Egea 1.4 Fire Easy Plus model bir araç satın aldım. Aracı satın aldığımda telefon aramalarında karşı tarafa sesim gitmiyordu. Servise götürdüm ve tavan lambasının sipariş edildiğini belirttiler. 19.02.2024 tarihinde parça geldi ve takıldı. Aracı teslim aldım ancak sağ ön koltuk emniyet kemeri sensörü düzgün çalışmıyor, ara sıra yanıp sönüyor ve farklı hatalar veriyor. Araç, fabrikadan veya bayiden çıkmadan önce kalite kontrol aşamasından geçmiyor mu? Tüketicilere mağduriyet yaşatıyorsunuz. Ayrıca, beşinci ve altıncı vitese geçtiğimde gaza bastığımda vites kendiliğinden bir kademe geri düşüyor. Sürekli servise çağrılıyorum, gittiğimde ustalar 'normal' diyor; ancak vitesin geri gelmesi nasıl normal olabilir? Ben sıfır kilometre bir araç satın almanın amacının servis ve tamirci derdi olmadan rahat etmek olduğunu düşünüyordum ve firmanızdan böyle bir mağduriyet yaşayacağım hiç aklıma gelmemişti. Firmanıza olan güvenimle sıfır kilometre bir araç aldım, ancak sürekli servise gitmek zorunda kalmak hem maddi hem de manevi zarara neden oluyor. Çalışan bir bireyim ve sürekli servise gitmek zamanımı ve enerjimi tüketiyor. Aracımdan soğudum ve pişmanlık duyuyorum. İkinci el piyasasında 100.000 TL'nin altında araçlar varken, sorunsuz bir deneyim için firmanızı tercih ettim ve kusurlu bir ürünle karşılaştım. Tarafıma yeni bir araç tahsisi yapılmasını veya ürün iadesinin gerçekleştirilmesini talep ediyorum.

22 Şubat 2024 11:10 (Şikayetten 53 dakika sonra)
Halil
05 Mart 2024 17:28

Şikayetimi okuyan arkadaşlar Fiat alırken bir kere değil bin kere daha düşünmeniz gerekir aracı yapıyorlar yine aynı sorunla karşılaşıyorum oradayken hatayı görmedikleri için videoda çektim ama ikna olmuyorlar araç değişimi red veriliyor 0 km araç almışım ve ilk ayda 9 defa servise gitmişim garanti araç yapılsın diye varmış arayan müşteri temsilcisi çözüme dayalı değil sadece firmayı savunmakta tüketicinin şikayetinin veya memnuniyetsizliğinin hiçbir önemi yok kibarca söyledikleri şey biz değişim yapmayacağız serviste araç yapılacak garanti diye bir şeyi boşa çıkarmamışlar

Adnan

Egea Cross almayı düşünüyordum ama bu yaşanan hadiseler beni caydırdı. Size de geçmiş olsun inşallah.

Teknede

Araştırıyordum. Vazgeçtim almaktan. Teşekkürler bilgilendirmeler için. Ayrıca geçmiş olsun. 100.000 TL'nin altında olan arabalardan alsan bu kadar sorun çıkmaz bencede.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Araçta Teslimat Sonrası Çıkan Ciddi Arızalar Mağduriyet Yarattı

Ömer